بچه ها دلم میخواد یه ماشین مدل بالا خارجی لوکس بگیرم
ولی چطوری میتونم پولشو جمع کنم تا واسه حداقل چندسال دیگه بتونم بخرم ؟؟
احتمالا با نامزدم شریکی بخریم
طلا ۱ گرم ۱ گرم بخرم بزارم کنار ؟
با این وضع گرونی ماشین ...
چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و میدانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست
🤣🤣🤣🤣🤣با یک گرم یک گرم تا صد سال دیگه شاید بتونی بخری
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
بااین وضعی که برامون درست کردن کم کم درحسرت خوردن نون خشک میمونیم دیگه چه برسه ماشین و خونه
روغن مایع میشه ۴۵۰ تومن ظاهرا😐
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ماشین خارجی لوکس با یک گرم یک گرم طلا خریدن؟ لوکسسسس؟
عزیزم خب چکار کنم؟😂 تاپیک زدم کمکم کنید دیگه
چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و میدانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست