امروز یه حس ششمی بدون اینکع اسم شوهرم بگم، همه مشخصاتش گفت و اینکع گفت دل شوهرت جایی دیگس و همش داره تو رو با اون مقایسه میکنه و سر قرار میرن حتی این هفته دارم پرپر میشم بخدا بچه هم از صبح بیشتر نق میزنه 😢😢😢 بهم ریختم.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تاپیکاتو دنبال میکنم .به نظرم یه حرکت جدی باید کنی.همه ی بار زندگی و بچه داری و تحمل مادرشوهر رو ...
هیچوقت اینجور نبود یه خودم میرسم تعریف نمیکنه همیشه ذوق میکرد .الان انگار منت میزاره سرم میاد پیش ما میخوابه 😢😢😢خیلی حالم بده از صبح طبیعی رفتار کردم یه بغض تو گلومه الانم مادرش میاد کاش بتونم چند ساعت خودم تنها باشم آروم بشم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
آخه من مشکوکم بخش خیلی عوض شده همش تیگه میندازه لاغری و فلانی و یا یه بار یه خودم رسیدم نیشخند زد بخدا زشت نیستم نمیدونم چرا از وقتی زایمان کردم عذابم میده
لعنت به اون حس ششمی.چه راحت با اعصاب و روان و زندگی مردم بازی میکنه. و عجیبتر از اون سادگی شماست که میری سوال میکنی از یکی که هیجی از زندگی شما نمیدونه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
هیچوقت اینجور نبود یه خودم میرسم تعریف نمیکنه همیشه ذوق میکرد .الان انگار منت میزاره سرم میاد پیش ما ...
من جای تو بودم انقدر کوتاه نمیومدم.مادرشم راه نده کلیداتو بگیر به یه بهونه ای و درو باز نکن.چیزی که اذیتت میکنه مجبور نیستی انجام بدی.یکم ریلکس شو دوش بگیر غذا بخور با دخترت بازی کن حرفاتو جمع کن خیلی منطقی و جدی همین امشب باهاش صحبت کن .
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
یجور میگی یه حس ششمی یاد مردان ایکس افتادم که یه عده قدرتای خاص داشتن!! بی خیال بابا اینا چرندیاته، ...
تا بهش اینجور می گم عصبانی میشه و میگه شکاکی خستم کردی 😔😔😔بهش میگگ تو میتونی حالم خوب کنی و بهم محبت کن ولی بازم حواسش نیست
من جای تو بودم انقدر کوتاه نمیومدم.مادرشم راه نده کلیداتو بگیر به یه بهونه ای و درو باز نکن.چیزی که ...
نیست امشب شیفته