2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقد خوشم میاد از اینا ک نماز رو خیلی با حس و عاشقانه میخونن حسودی میکنم خداییش خودمم خدا بخاد 4 روزیه سر وقت میخونم باد صبا نصب کردم اذان میگه میرم اینهمه نخوندیم بموقع نخوندیم زندگیمون اشفته اس بخونیم ببینیم چجور میشه ایشالا خدا نگاهی به زندگیم بندازه

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!

چ تاپیک خوبی زدین

من هی میخوام روزی چند صفحه قران بخونم نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
سوری جون من هیچ وقت نمازم ترک نمیشد واگه دیر و زود میشد عذاب وجدان میگرفتم ....یه مدته نمیدونم چرا د ...

وای ثنا دقیقا عین من از اینک نماز و ترک کرده بودم خیلی افسرده بودم لعنتی انگار ی نیرویی نمیزاره نمازمو بخونم ب لطف این گروه حتما از همین امشب شروع میکنم واقعا عالیه 

وای ثنا دقیقا عین من از اینک نماز و ترک کرده بودم خیلی افسرده بودم لعنتی انگار ی نیرویی نمیزاره نماز ...

بعضی وقتا ادم اینجوری میشه

من قبلا نماز صبح بیدار میشدم و همیشه کنارش ی صفحه هم بود قران میخوندم ولی الان هر چی بزرگتر میشم تبل  تر میشم🤦‍♀️🤦‍♀️

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
چ تاپیک خوبی زدین من هی میخوام روزی چند صفحه قران بخونم نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فرشته آسمونی سلام

ممنونم از لطفت 

چقدر خوبه که نیات و آرمان های شما اینقدر والا است

من خودم برای قرآن خوندن یه راهکاری دارن که البته نمیدونم به درد بخوره یا نه ولی میگم شاید " از آن میانه یکی کارگر شد"

من با توجه به مشغله درسی و شِغلی که قبلا داشتم و مهمتر از همه چادری دو فرشته آسمونی روی گوشیم قرآن ریختم و اوقات خالی _ مثلا ۱۰ یا ۲۰ دقیقه- در طول روز که خالی میشد قرآن میخوندم

راستی با توجه به روحیه فرهنگی شما، شاید اینجا را هم دوست داشته باشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3091254/چه-کتابی-خوندین-ک-هیچوقت-از-یادتون-نمیره?page=94

من از زمانی که بچم به دنیا اومد نمازم میشه گفت ترک کردم یه ماه میخونم دوماه نمیخونم خیلی عذاب وجدان دارم ولی خیلی تنبلی میکنم خسته شدم از این احساس ضعف... بچم بهونه میکنم که میگم گاهی اوقاعت لباسم جیش جیشی میکنه خودمم میدونم دارم خودم توجیه میکنم😔