2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین امروز ی کتاب رو تموم کردم ب اسم بیماری راضی کردن دیگران مهر طلبی خیییلی بنظرم کاربردی بود برا م ...

منم خصوصیات مهرطلبی رو دارم .واقعا مفید بود؟ ینی میتونی دیگه مهرطلب نباشی؟:(

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

ککتاب های شهیدمطهری مخصوصا مسأله حجاب ایشان که خیلی عالی و زیبا بود... همچنین حقوق زنان ایشان...

من زنده ام..

کف خیابون...

نامه های یک تکفیری...

تو فرمانده ای؟

زهرایی که من می شناسم...

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
صد سال تنهایی قشنگه؟  یه بار یه ذره اش رو خوندم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم

كلا همينطوره من خودم سه دفعه اينطوري شدم رهاش كردم

مخصوصا كه كاراكتر زياد داره گيج كننده هم ميشه اما هرچي پيش ميره بهتر ميشه و خوشت مياد 

طوري كه دو دفعه كامل خوندمش

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
كلا همينطوره من خودم سه دفعه اينطوري شدم رهاش كردم مخصوصا كه كاراكتر زياد داره گيج كننده هم ميشه ام ...

پس باید بخونمش 

کتابای سیدنی شلدونو خوندین ؟ 

اوایلش نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد ولی هرچی میره جلو عاشقش میشی

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم 
ککتاب های شهیدمطهری مخصوصا مسأله حجاب ایشان که خیلی عالی و زیبا بود... همچنین حقوق زنان ایشان... من ...

خانمی چه کردیبادل ما! به به چه کتابهایی! رحمت و رضوان خداوند بر شهید بزرگوار مطهری، همو که به تعبیر پیر جماران " همه کتاب هایش خواندنی است"

کتابهای دیگه م که بسیار عالی هستن! درباره من زنده ام مفصل صحبت کردم اما رحمت خداوند بر شهید محسن مطیعه، پاسدار جانبازی که قامتش شکست تا ما نشکنیم!

خوش به حال فرزندی که زیر سایه مادری چون شما بزرگ بشه!

یا علی