آخربی انصافیه که تو یه شبانه روز1440دقیقه وقت داری
اما حاضرنباشی فقط
17دقیقه از وقتت رو دراختیار خدا بذاری.
آخربی انصافیه اگه 17دقیقه از وقتت رو صرف
17رکعت از نماز های پنج گانه نکنی....
بابا1423دقیقه مال خودت.کمه مگه؟
17دقیقه اش مال خدا.خیلی زیاده؟
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/
و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه سخنرانی پنج جلسه ای از پناهیان رو پیشنهاد میکنم.خیلی جالب بود .پنج تا ۴۵ دقیقه است .توی ماشینم می تونه گوش بده.
چگونه یک نماز خوب بخوانیم.
عالی بود.بعد از شنیدن اون فکر نکنم کسی نتونه نماز بخونه.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
فکر می کنم خدا خودش مشکلتو حل بکنه.فعلا حتی با همون لاک داشتنت ترک نکن نمازو.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
چرا ضایع باشه عزیزم؟ ضایع بودن زمانی هست که از انجام کار درست و دستور خدا سرپیچی کنیم
اصلا خدایی وجود داره پ چرا عذاب میکشم از لحاظ روحی ول انگار ن انگور وجود داره
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
دوستانی که اهل نماز هستید و براتون مهمه که حتما نماز بخونین،دوستان عزیز اگه میخواهید که نمازتون قبول باشه و زحماتتون هدر نره حتما حتما سعی کنید که باعث آزار دیگران نباشید و خیلی دقت کنین تو این مسئله چون نماز بدون تفکر و شعور انسانی هیچ تاثیری نداره
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.یا مهدی جان ادرکنی.
سخنرانی چگونه یک نماز خوب بخوانیم پناهیان خیلی عاایه. پیشنهاد میدم به همگی گوش بدین. مفاهیمش کاااااملا جدیده. در مورد نماز کسی تا حالا اینطوری صحبت نکرده.