2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست
فدات خیلی دوسداشتم اینجا بگم ولی ادمو مسخره میکنن سایت خاله زنک شده حتما میرم تاپیک

خدا نکنه عزیزم

بیهود میکنه کسی ما را به خاطر انجام فرمان خدا مسخره کنه

زنده باشید زیر سایه امیرالمومنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک جالبی.

من یه سخنرانی پنج جلسه ای از پناهیان رو پیشنهاد میکنم.خیلی جالب بود .پنج تا ۴۵ دقیقه است .توی ماشینم می تونه گوش بده.

چگونه یک نماز خوب بخوانیم.

عالی بود.بعد از شنیدن اون فکر نکنم کسی نتونه نماز بخونه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

مشکل لاک منو حل کنید من حرفی ندارم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
مشکل لاک منو حل کنید من حرفی ندارم

فعلا همونجوری با لاک نماز بخون گلم.

فکر می کنم خدا خودش مشکلتو حل بکنه.فعلا حتی با همون لاک داشتنت ترک نکن نمازو.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

تا الان نمیخوندن یهو شروع کنن به خوندن ضایع نیست؟

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
چرا ضایع باشه عزیزم؟ ضایع بودن زمانی هست که از انجام کار درست و دستور خدا سرپیچی کنیم

اصلا خدایی وجود داره پ چرا عذاب میکشم از لحاظ روحی ول انگار ن انگور وجود داره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

دوستانی که اهل نماز هستید و براتون مهمه که حتما نماز بخونین،دوستان عزیز اگه میخواهید که نمازتون قبول باشه و زحماتتون هدر نره حتما حتما سعی کنید که باعث آزار دیگران نباشید و خیلی دقت کنین تو این مسئله چون نماز بدون تفکر و شعور انسانی هیچ تاثیری نداره 

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.یا مهدی جان ادرکنی.
نمازهایت را عاشقانه بخوان،حتی اگر خسته ای یا حوصله نداری، قبلش فکر کن چرا داری نماز میخونی؟؟؟ آن ...

اشکم در اومد😭😭😭❤

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈