2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نمازم قضا نمیشد اما یکساله دیگه نماز نمی خونم... چون حس کردم صدام بخدا نمیرسه خیلی ازش خواست ...

من دورت بگردم

من غیر دعا کاری از دستم برنمیاد

چون میدونم خودت فهمیده ای و استدلالی شاید نباشه که خودت ندونی

یه موضع دلی هستش کاملاً

امیدوارم دلت به زودی صاف بشه

من دورت بگردم من غیر دعا کاری از دستم برنمیاد چون میدونم خودت فهمیده ای و استدلالی شاید نباشه که خ ...

جز داشتن فرزندی سالم خواسته ایی دیگه از خدا ندارم .. منم زنم دوست دارم مثل میلیاردها زن دیگه طعم مادری رو تا جوونم بچشم... از دکتر رفتن و دارو دیگه بیزارم.. گرچه مشکل از شوهرمه ولی این من بودم این همه سال تاوان پس دادم ...

بارها از خدا خواستم و نشد و پسم زد ... سقط و چندین بار عمل و چندین بار iui و ivf نا موفق و هزینه های میلیونی و جو متشنج خونه ام دستاورد اون همه زجه و ناله بخدا بوده ...

راستش دیگه اعتقاداتم همه از بین رفته هرگز فکر نمیکردم به این جایگاه برسم ... 

بازم باید منتظر شم پریود شم که برم عمل ... میدونم این حرف برای کسی مثل شماها که درد منو نچشیده  خنده داره ولی خدا خیلی به من بدهکاره ... سالهای جوونیمو که فقط با حسرت و گریه و انتظار گذشت بهم بدهکاره 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

سلام این تاپیک دیدم گفتم بیارمش بالا

بچه ها تجربه خودمو که قبلا هم تو سایت گفتم مبگم شاید واس یکی مفید باشه

من همیشه عمرم نماز خوندم حالا با سرعت جت و حواس در ناکجا ولی خوندم. تو نوجوونی خیلی گناهکار بودم عجیب دلم میخواس همه چیو تجربه کنم و بعدشم نمازمم میخوندم!!!

شاید از لطف خدا به حرمت پدر و مادرم اینجوری بودم که من بااون وضع نماز میخوندم...

اما ورق برگشت و خدا رحمتشو شامل حالم کردو منو بخشید و به زندگی برگردوند... واقعا یکی نماز یکی کمک به فقرا و یکی پدر و مادر خوبم شاید تنها دلایل اینکه خدا دستمو گرفت و ازون زندگی لجنی نجاتم داد باشه...

واقعا واقعا نماز یکی از بی نظیرترین عباداته که ما مثل عادت شده و اصلا عمقشو متوجه نیستیم...

تحت هر شرایطی با هرگناهی نمار خوندن بازم بهتر از نخوندنشه

من نماز صب هام قضا میشه😫😔😢😭

عزیزم برنامه بریز بداش

ساعت خوابتو کم کم از یکربع زودتر مثلا بخواب

قبل خواب ایه اخر سوره کهف بخون از خدا بخواه بیدارت کنه

ساعتتو کوک کن بذار چند متر اونورتر تا مجبور شی بلند شی بری خاموشش کنی

اگه واقعا بخوای خدا کمکت میکنه دیگه نماز صبحات قضا نمیشه ان شاالله

چ تاپیک خوبی زدین من هی میخوام روزی چند صفحه قران بخونم نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام عزیزم

انسان کم کم به یه چیزی خو میگیره و درش عادت میشه

در روایات داریم کارکوچک مداوم بالاتر از کارهای بزرگه هرازگاهی (نقل بهدمضمون)

ببین چقدر قران خوندن خیلیییی واست راحته که دیگه امکان نداره نتونی و یکروز نخونی؟ مثلا یک خط؟ نیم صفحه؟ یک صفحه؟

همینو چله بردار چهل روز یک خط با معنیش بخون

بعد ذره ذره بیشترش کن

چون وقتی میگی چند صفحه میخوام بخونم، نفست که عادت نداره یکروز میخونه باز نمیخونه و این شکسته

تجربه شخصیمه ها امتحان کن واقعا جواب میده دیگه اصلا نمیتونی یکروز قران نخونی انگار غذا نخوردی بی قراری باید قران بخونی تا روحت اروم شه...

من نماز میخونم ولی گاهی گناه میکنم حس عذاب وجدان نمیزارا نمازبخونم چندروز ترک میکنم دوباره میخونم بر ...

لطفا لطفا پست منو که درباره گناهای زیادم و نماز خوندنم بود که چندتا پست بالاتره بخون دوست من

عزیزم برنامه بریز بداش ساعت خوابتو کم کم از یکربع زودتر مثلا بخواب قبل خواب ایه اخر سوره کهف بخون ...

امروز بیدارشدم😍خداروشکر

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
امروز بیدارشدم😍خداروشکر

افرین که خداروشکر میکنی

دقیقا همین یک لطف بزرگ خداست که شاملت شده و سامل میلیاردها ادم نشده...

ولی ناهمش در براوردن خواسته های دلمون دنبال الطاف خدا هستیم که فقط واس همین دوروز دنیا به درد میخوره و بعد هیچی...

اصلا خدایی وجود داره پ چرا عذاب میکشم از لحاظ روحی ول انگار ن انگور وجود داره

تو هستی

طببعت و دریا هست

اسمان پر ستاره هست و.... 

اینها چطور هستن؟ به وجود اومدن بک انسان از بک اب پست بدن چطوری بدون خالق هست؟ 

عذاب های ما یا ثمره گناهان مان یا امتحانات خدا تا ما پاک بشیم

انگار  ما با چاقو بازی میکنیم دستمون میبره بعد مامانمون لعنت میکنیم چرا دستم برید تقصیر تویه نباید دستم میبرید!!!! واقعا اغلب شکایات مردم از خدا درین حده ها فقط متوجهش نیستن. خودمون تو انتخاب همسر دقت نکردیم تو زندگی به مشکل میخوریم غرشو به خدا میزنیم... خودمون کاری میکنیم بقیه رو لج باما بیفتن اذیت کنن غر به خدا میزنیم و....

یک عده هم امتحان میشن تا بازم درجشون بالاتر بره... هرکار خدا رحمته و بس هرچی بدیه از خود ماست و ادمهای دیگه

نماز یه چیزیه که نباشه عذاب هست .برای کسی که روح تمیزی داره .نماز نخونه قطعا اذیت میشه.

من نمازم شل بود.از روی تنبلی.شایدم به خاطر ضعف بدنی که داشتم .یادمه بکی در میون می خوندم.

کم کم روحم مریض شد.افسرده شدم.یادش بخیر تلویزیون رو کوک میکردم که سحر بیدار بشم که درسام بخونم.تلویزیون روی کانال یک روشن میشد.برنامه مناجات سحر بود.هر صبح با صدای  اون تواشیح های قشنگ و اون دکلمه های زیبا و گوشنواز بیدار میشدم.یکبار خیلی گریه کردم.شاید یکساعت گریه کردم.

گفتم خدای من .خودت به من کمک کن بخونم .

خدا رو شکر شروع کردم سفت وسخت ومنظم نماز خوندن.اون سه چار سالی هم که کاهل نمازی کردم دارم کم کم می خونم .

الان دیگه هیچ عذاب وجدانی ندارم.و فکرم راحت هست .مطمئن هستم از خودم.

کمترین اثرش اینه که دیگه نمی ترسم اگه یه دفعه بی خبر بمیرم.

اتفاقی که مطمئنا یه روز برام خواهد افتاد.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.