2777
2789
عنوان

بعد ۱۲ سال...

584 بازدید | 36 پست

با مادر بزرگم حرف میزدیم گفت یادته بچه بودی چقدر مامان بابات دعوات میکردن

گفتم اره یادمه حتی یه بار نشد داداشمو دعوا کنن همش نازشو میکشیدن همه چی واسش میخریدن ولی من نه

یه بار انقدر دعوام کردن با اینکه شلوغم نبودم مریض شدم از غصه

مادربزرگم میگفت،با مامانت گفتم انقدر این بچه رو دعوا نکن میترسه مریض میشه مادرمم بهش گفته اینو نمیخواستم من دوسش ندارم حتی الانم بابام زیهد دوسم نداره بیشتر سمت داداشمه بیشتر به اون و خانوادش میرسه حتی بین من و پسر زنش،اونو بیشتر دوس داره

حالا بعد ۱۲ سال که مادرم فوت شده اینو فهمیدم قلبم بدجور شکست 

وقتی مادرم مریض بود با سن کمم فقط من بهش میرسیدم هرچی میخواست درجا واسش می اوردم داروهاشو میدادم اب بهش میدادم 

ولی بعد اون حرف باهاش قهرم دلم نمیخواد دیگه برم سرخاکش 

خیلی حس بدیه 

میدونم مادربزرگمم منظوری نداشت که اینو گفت چون من جلو همه خودمو خیلی قوی نشون دادم ولی از تو شکستم 

حرفام فقط جهت درد و دل بود دوستان

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
ادم که از مرده ناراحت نمیشه 😔

دست خودم نیست 

وقتی مادرت نخوادت خیلی سخته

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بود تموم شد رفت 

وای آثارش میمونه

اون دیگه دستش از دنیا کوتاه شده.هر ناراحتی ای داری حلالش کن.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
این حرفو مامان مامانت زد یا مامان بابات؟ 

مامانه بابام

عزیزم میدونم سختته

خدابهت ارامش بده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اون دیگه دستش از دنیا کوتاه شده.هر ناراحتی ای داری حلالش کن.

حلالش کردم 

فقط از دستش ناراحتم 

عزیزم میدونم سختته خدابهت ارامش بده

ممنونم

وای آثارش میمونه

میدونم منی ک بابام زندس ولی زنده و مردم براش فرق نمیکنه ۶ سالم بود میخواست زنده بگورم کنه و الانم ۳ ساله ندیدمش نذاشت درس بخونم و کلی داستان دگ چی‌بگم ؟ مشکلات واسه همه هست  شاید شرایط مامانت ی جوری بوده دلش گرفته بوده یا هزچی ک این حرفو زده بیخیال بهش فک نکن 

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
حسم میگه از بدجنسی گفته که مامانتو پیشت خراب کنه

نه مادربزرگم اصلا بدجنس نیس خیلی با ایمانه

اگه بدجنس بود که حرفشو باور نمیکردم