2777
2789
عنوان

بعد ۱۲ سال...

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 36 پست
از مادرهای ایرانی پسر دوست چه انتظاری داری.....هر کاری کنیم آخر سمت پسراشون هستن

والاع 

آدم همه کار براشون میکنه 

ب همه جا میرسه مایه افتخار میشه

بعد پسرشون هیج عنی هم نشه بازم از دخترشون بالاتر براشون

عزیزم تو خودت داری مادر میشی بذار بچت که دنیا اومد و سختی های بزرگ کردنش و کشیدی اونوقت میفهمی بچت حتی اگه ناخواسته هم باشه به جونت بستس و یه دنیا عاشقشی.نمیدونم چرا با اینکه مادربزرگت و نمیشناسم ولی اصلا از این کارش خوشم نیومد و حس خوبی نگرفتم‌...

من بودم حرفش و باور نمیکردم حتی با وجود بی مهری هایی که خواسته یا ناخواسته از مادرم میدیدم‌.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام صادق (ع) به نقل از امام علی (ع) فرمودند: «مردگانتان را زیارت نمایید، پس همانا ایشان به دیدار شما خوشحال شوند و هرگاه شخصی از شما درخواستی دارد، پس نزد قبر پدر و مادر رود و برای آنان دعا کند و حاجت خود را از خدا بخواهد». 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

این حرف مامان بزرگت نشون دهنده اینه که مادر شوهرا حتی بعد از مردن عروس هم دست از سرش برنمیدارن.به نظر تو اگه تو بچه دخترش بودی بعد از فوت دخترش هم اینو به نوه ش می‌گفت. اگه مادر بزرگت به فکر تو بود  وناراحتیت واسش مهم بود اینو بهت نمی‌گفت .پس یا خیلی نادونه یا اینکه تو رو دوست نداره.

هیچ مادری نمیگه بچمو دوست ندارم اونم چه برسه به مادرشوهر شاید از سر نادونی اینو گفت که تو ناراحت از دست دادن مادرت نباشی خودتو واسه دوری مادرت عذاب ندی .که خیلی راه اشتباهی انتخاب کرد.

دست خودم نیست  وقتی مادرت نخوادت خیلی سخته

حق داری گلم.بی مهری از سمت پدر ومادر سخته...میدونم دلت گرفته ولی مادرت دستش از دنیا کوتاه شده...براش فاتحه بخون .ازش بگذر..واسه رضای خدا

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
منتظرمش کاش زودتر بیاد منم از تنهایی در بیام

امیدوارم زودتر بچه دار بشی و بین بچه هات هرگز فرق نزاری،عزیزم من حرف مادربزرگت رو باور نکردم چون اول پشت کسی که فوت شده حرف زدن درست نیست و اینکه چون دیده پسر خودش به پسر اهمیت میداده،باز به جانب داری از پسرش عروسش رو خراب کرده،بی خیال این حرفها دنیا دو روزه