2777
2789
عنوان

بعد ۱۲ سال...

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 36 پست
شاید اون اواخر نظرش عوض شده

شاید نمیدونم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم منی ک بابام زندس ولی زنده و مردم براش فرق نمیکنه ۶ سالم بود میخواست زنده بگورم کنه و ال ...

سعی میکنم بهش فکر نکنم

ولی بابام چی اون که هست چرا محل نمیده بهم مطمنم من اضافی بودم بینشون

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
از مادرهای ایرانی پسر دوست چه انتظاری داری.....هر کاری کنیم آخر سمت پسراشون هستن

بله واقعا پسر دوستی تو خانواده ما بیداد میکنه

ببین مادر حتی اگه یبار بگه همچین حرفی رو هم از ته دل نمیگه و مطمئن باش دوستت داشته

ازش ناراحت نباش عزیزم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

امان از این پسر دوستی، پسرا هیچ گلی هم به سر پدر مادرشون نمیزنن ولی باز نمیدونم چرا این طرز فکر هست

الان که داداشمم یه پسر داره اونو بیشتر از من میخوان

حتی عروسمونو چون پسر زاییده

حق داری که احساست ناراحت و دلگیر باشه اما آفرین بر قوی بودنت دلقوی بدار آفرین به خدمت کردنت بیان احساس درونت از این ماجرا التیام بخش خواهد بود واست اول ببخش که آروم بشی که علت اون رفتارها ناآگاهی و نادانستگی بوده اما از دل این این ماجرا قوی و محکم باش که فشار این ماجرا و سختیش ازت فردی قوی درست پندارودرست گفتار و درست کردار در مورد نزدیکان ساخته

قوی باش و پرتوان و محکم و پرمهر و پراحساس و پربخشش همچو آفتاااااااااااب تابان

ببین مادر حتی اگه یبار بگه همچین حرفی رو هم از ته دل نمیگه و مطمئن باش دوستت داشته ازش ناراحت نباش ...

سعی میکنم ناراحت نباشم ولی همش تو ذهنمه

بذار بچه خودت بیاد ان شاء الله،میشی همه ی دنیاش اونکه باشه دیگه هیچی برات مهم نیست

منتظرمش کاش زودتر بیاد منم از تنهایی در بیام

حق داری که احساست ناراحت و دلگیر باشه اما آفرین بر قوی بودنت دلقوی بدار آفرین به خدمت کردنت بیان احس ...

مرسی از حرفای قشنگت

سعی میکنم ناراحت نباشم ولی همش تو ذهنمه

درکت میکنم ولی توجهی نکن به هر چی شنیدی. مادرت الان پیش خداست برای آرامش روحش دعا کن اونم دعات میکنه ❤ چه دوست داشتنی بالاتر از بخشش و دعا ی مادر و فرزند در حق هم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

دست خودم نیست  وقتی مادرت نخوادت خیلی سخته

شاید اواخر پشیمون بوده از رفتارش مطمعن باش اون زمانایی که بهش میرسیدی فهمیده که حکمت بدنیا اومدن تو چی بوده و از صمیم قلب واسه بدنیا اومدنت خدا رو شکر کرده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕