2777
2789
عنوان

لرز شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 71 پست
درکت میکنم عزیزم منم دست تنهام کسی نیس کمک کنه. ایشاالله که هیچیت نیست

بخدا کرونا گرفتنه یه ور این دست تنها بودنم یه ور انقدر دلم واسه خودم میسوزه که اگه بگیرم کی بهم برسه و کاراو انجام بده  منکه باید از صبح تا شب تو خونه کار کنم مرتب درحال آشپزی با یه بچه شیطون که مرتب باید بدوم دنبال خرابکاریاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از 5 شنبه درگیرم روز اول فقط سردرو گلودردو سرفه خشک جمعه حالم خیلی بد شد نمیتونسم ی قدم راه برم رفتم ...

ایشاالله زود خوب شی. نمیدونم اعتقاد داری یانه ولی داروی امام کاظم خیلی خوبه

مرسی عزیزم.. راستش من اولش باگلودرد خفیف شروع شد ولی جمعه فک میکردم حتی اب دهنمو نمیتونم قورت بدم از ...

وای خب منم مثل توام تقریبا انگار چیزی گیر کرده تو گلوم آب دهنمو قورت میدم درد داره یکم

خوب شدین الان؟

ن عزیزم از 5 شنبه درگیرشدم خنوز خوب نشدم تو قرنطینه ام و خیلی درده بدیه خاهشا سعی کنید نگیرید.. اصلا مریضی اسونی نیس..ناقبل اینکه بگیرم میگفتم کرونا چیه دیگ حالافوقش چهارتا سرفس مثه سرماخوردگی ولی بگم بهت. ن اصلا شبیه سرماخگردگی نیس ادمو زجررررررکش میکنه 

خدایا شوهرم و جوجه کوچولومو برام حفظ کن🙃🙃
بخدا کرونا گرفتنه یه ور این دست تنها بودنم یه ور انقدر دلم واسه خودم میسوزه که اگه بگیرم کی بهم برسه ...

واقعا میفهممت... خیلی سخته منم بیشتر از اینکه کسی نیست کمکم کنه میترسم

ایشاالله زود خوب شی. نمیدونم اعتقاد داری یانه ولی داروی امام کاظم خیلی خوبه

عزیزم من باردارم نمیتونم مصرف کنم وگرنه اعتقادارم بهش چون اطرافیانم ک مصرف میکنن خدارو شکرنگرتن

ن عزیزم از 5 شنبه درگیرشدم خنوز خوب نشدم تو قرنطینه ام و خیلی درده بدیه خاهشا سعی کنید نگیرید.. اصلا ...

برات دعا میکنم گلم.

داروی امام کاظم داری؟ اب لیمو عسل با جامع امام رضا، اویشن، دمنوش اسطخدوس، اینا خیلی خوبه. خودمم باید استفاده کنم. 

وای خب منم مثل توام تقریبا انگار چیزی گیر کرده تو گلوم آب دهنمو قورت میدم درد داره یکم

برو دکتر عزیزم شاید اولشه.. ولی انشاا.. ک چیزی نیس

برات دعا میکنم گلم. داروی امام کاظم داری؟ اب لیمو عسل با جامع امام رضا، اویشن، دمنوش اسطخدوس، اینا ...

عزیزم اره دارو امام کلظم دارم ب شوهرم میدم اب لیموعسل میخورم ولی دکترم گفته چون بلردارم هیچ دترو گیاهی نخورم حتی اویشن.. مرسی واقعا محتاجم ب دعاتون