2777
2789
عنوان

لرز شدید

540 بازدید | 71 پست

من احساس لرز دارم و سردمه یعنی الان تو این گرما با ژاکت نشستم. دماسنجم ندارم ببینم تب دارم یانه. چجوری خودم بفهمم تب دارم؟

کرونا نباشه...😔 نمیدونم الان تو فکرشم اینطوریه یا نه ولی ته گلومم یه جوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشااله که چیزی نیست،وای منم چند ساعته انگار تو گلوم بادکنک گیر کرده نفسمم یکم تنگه میترسم کرونا باشم ای خدا اگه گرفته باشم کی ازم نگهداری کنه با بچه کوچیک و یه شوهر تنبل

وقتی لرز داری درجه بذاری تب نداری

تب داشته باشی یا خودت احساس گرماشو متوجه میشی یا اگه خیلی بالا باشه که بدنت دیگه گرما سرمارو حس نمیکنه مثلا یه شیشه اب یخ دستت بگیری با یه شیشه اب شیر زیاد فرقشو متوجه نمیشی

فشارت نیفتاده؟

عزیزم من کرونادارم بدنم سرده سروه ولی از درون اتیشم طوری ک از چشمام حرارت میزنه حدقه چشممومیسوزونه

ایشاالله زود خوب شی

میشه علائمتو بگی؟ دکتر رفتی؟ با چی شروع شد؟

عزیزم من کرونادارم بدنم سرده سروه ولی از درون اتیشم طوری ک از چشمام حرارت میزنه حدقه چشممومیسوزونه

منم دقیقا از داخل انقد حرارت داشتم وقتی نفس میکشیدم لب بالاییم میسوخت

سبب رونق کفر است مسلمانی ما ....
وقتی لرز داری درجه بذاری تب نداری تب داشته باشی یا خودت احساس گرماشو متوجه میشی یا اگه خیلی بالا با ...

والا نمیدونم. کم خون که هستم خیلی. دست و پام همیشه سرده ولی الان خیلی زیادتره. احساس لرز دارم

ایشااله زودتر خوب بشی عزیزم من تو گلوم یه حالتیه انگار بادکنک گیر کرده یکم نفسم تنگه احتمال داره کرونا باشه