2777
2789
عنوان

لرز شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 71 پست

سلام دوستم.من همسرم تازه خوب شده کرونای خفیف گرفته بود.اولش میگفت تب و لرز شدید گرفته یه شب وقتی من خواب بودم اون نتونسته بخوابه و همش سردش بوده.فرداشم میگفت سردرد دارم و مدام بی حال بود.تست کروناش مثبت شد.اگر لرزهات ادامه داشت و دو سه روز پشت هم بود حتما برو دکتر.نگرانم نباش اگرم دور از جونت کرونا باشه با دوهفته استراحت و خوردن مایعات رفع میشه.همسر من خوب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشاالله زود خوب شی میشه علائمتو بگی؟ دکتر رفتی؟ با چی شروع شد؟

از 5 شنبه درگیرم روز اول فقط سردرو گلودردو سرفه خشک جمعه حالم خیلی بد شد نمیتونسم ی قدم راه برم رفتم زیر سرم همون سردردو گلودردو سرفه ب علاه شبا بدن درد.. شنبه کلابویایب چشاییمواز دست دادم و همچنان سردردو گلودردو سرفه زیاد امروز خدارو شکر سردردو گلو درد نداشتم فقط سرفه هام زیاده و بدن درذ

خدایا شوهرم و جوجه کوچولومو برام حفظ کن🙃🙃
والا نمیدونم. کم خون که هستم خیلی. دست و پام همیشه سرده ولی الان خیلی زیادتره. احساس لرز دارم

خدا نابود کنه این کرونا که زندگیمونو جهنم کرده ماشااله هزار علائم داره هربار یه علائمشو داریم میگیم تمومه حتما کروناس 

ایشااله که چیزی نیست،وای منم چند ساعته انگار تو گلوم بادکنک گیر کرده نفسمم یکم تنگه میترسم کرونا باش ...

درکت میکنم عزیزم منم دست تنهام کسی نیس کمک کنه. ایشاالله که هیچیت نیست

ایشاالله زود خوب شی میشه علائمتو بگی؟ دکتر رفتی؟ با چی شروع شد؟

عزیزم وکتر رفتم تست تست دادم +شد چون دکترم گف چون سرفه هات زیادن باید ببینی ریه هات درگیرشده یانه باسی تی اسکن ولی چون باردارم گف 4 روز دیگ صب کن و داروواد تا مصرف کنم اگ سرفه هام زیاد بود دیگ باید برم سی تی اسکن ک متاسفانه برای تو دلیم ضررداره

دارم.  چجوری خوب شدن؟ دکتر رفتن؟

بابام سرطان داشت و دووم نیاورد  

مامانم خفیف گرفت،خداروشکر خوب شد،کپسول آزیترو بخور،مایعات زیاااد،ویتامین سی،آمپول نوروبیون،اگه حالت خوب نبود،برو دکتر،شاید ی روزاییم ب سروم احتیاج داشته باشی،چون ممکنه ضعف کنی و بیحال شی،گوشت قرمز نخور،غذای چرب نخور

ایشااله زودتر خوب بشی عزیزم من تو گلوم یه حالتیه انگار بادکنک گیر کرده یکم نفسم تنگه احتمال داره کرو ...

مرسی عزیزم.. راستش من اولش باگلودرد خفیف شروع شد ولی جمعه فک میکردم حتی اب دهنمو نمیتونم قورت بدم از بس گلوودرد داشتم و فک میکردم چیزی تو گلموه بد ب دلت راه نده انشاا.. کرونا نیس

بابام سرطان داشت و دووم نیاورد     مامانم خفیف گرفت،خداروشکر خوب شد،کپسول آزیترو بخور،مای ...

ای وای عزیزم ببخشید... خدا رحمتشون کنه. روحش شاد باشه...

خدا مامان رو حفظ کنه برات