سلام دوستم.من همسرم تازه خوب شده کرونای خفیف گرفته بود.اولش میگفت تب و لرز شدید گرفته یه شب وقتی من خواب بودم اون نتونسته بخوابه و همش سردش بوده.فرداشم میگفت سردرد دارم و مدام بی حال بود.تست کروناش مثبت شد.اگر لرزهات ادامه داشت و دو سه روز پشت هم بود حتما برو دکتر.نگرانم نباش اگرم دور از جونت کرونا باشه با دوهفته استراحت و خوردن مایعات رفع میشه.همسر من خوب شد
ایشاالله زود خوب شی میشه علائمتو بگی؟ دکتر رفتی؟ با چی شروع شد؟
از 5 شنبه درگیرم روز اول فقط سردرو گلودردو سرفه خشک جمعه حالم خیلی بد شد نمیتونسم ی قدم راه برم رفتم زیر سرم همون سردردو گلودردو سرفه ب علاه شبا بدن درد.. شنبه کلابویایب چشاییمواز دست دادم و همچنان سردردو گلودردو سرفه زیاد امروز خدارو شکر سردردو گلو درد نداشتم فقط سرفه هام زیاده و بدن درذ
ایشاالله زود خوب شی میشه علائمتو بگی؟ دکتر رفتی؟ با چی شروع شد؟
عزیزم وکتر رفتم تست تست دادم +شد چون دکترم گف چون سرفه هات زیادن باید ببینی ریه هات درگیرشده یانه باسی تی اسکن ولی چون باردارم گف 4 روز دیگ صب کن و داروواد تا مصرف کنم اگ سرفه هام زیاد بود دیگ باید برم سی تی اسکن ک متاسفانه برای تو دلیم ضررداره
ایشااله زودتر خوب بشی عزیزم من تو گلوم یه حالتیه انگار بادکنک گیر کرده یکم نفسم تنگه احتمال داره کرو ...
مرسی عزیزم.. راستش من اولش باگلودرد خفیف شروع شد ولی جمعه فک میکردم حتی اب دهنمو نمیتونم قورت بدم از بس گلوودرد داشتم و فک میکردم چیزی تو گلموه بد ب دلت راه نده انشاا.. کرونا نیس