گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خاطر تغییرات هورمونیه من هفته های اول همینجور بودم. سعی کن به هیچی فکر نکنی و خودتو با فیلم و موب ...
سعی میکنم ولی نمیتونم همه چی یادم میاد گریم میگیره
از صبح تا شبم تنهام هیج جایی ندارم برم
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
هیچ وقتتتتتتت اندازه ی من افتضاح نیستی.. روزی بیست بار خودب خود اشکم درمیاد خودم تنها تو خونه هستم همش دارم گریع میکنم از روز اول اینجوری بودمو الان هم اینجوری هستم.. با کوچیکترین حرف هم سه ساعت زار میزنم.. پس تو تنها نیستی
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
هیچ وقتتتتتتت اندازه ی من افتضاح نیستی.. روزی بیست بار خودب خود اشکم درمیاد خودم تنها تو خونه هستم ه ...
الهی عزیزم
منم همش تنهام نه جایی میرم نه کسی رو دارم که بیاد
میشینم غصه خوردن اشکم بند نمیاد
میترسم رو بچم اثر بزاره
الهی عزیزم منم همش تنهام نه جایی میرم نه کسی رو دارم که بیاد میشینم غصه خوردن اشکم بند نمیاد میتر ...
معلومه که اثر داره باور کن بعدا بچه استرسی میشه و عصبی،، الان چند هفته ای؟؟
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
خوب باید خوشحال باشی از تنهایی درمیای با بچه کاش منم این ماه بچه دار بشم
دست خودم نیس واقعا گریه هام
عزیزم ایشالا توام این ماه باردار بشی و خدا بهت یه نی نی سالم بده
معلومه که اثر داره باور کن بعدا بچه استرسی میشه و عصبی،، الان چند هفته ای؟؟
۱۲ هفته ام
ببین بچه ت هنوز قلبش کامل تشکیل نشده،، سعی کن به خودت مسلط باشی منم همیشه اونجوری بودم اما این اواخر بیشتر افتضاح شدم فیلم های کمدی ببین که روحیه ت باز شه این اشکها خودش انسان ناراحت میکنه و از شادابی میندازه و روی بدن و هورمونات اثر داره و اینا هم رو بچه اثر دارن