2777
2789
عنوان

بچه ها

1821 بازدید | 257 پست

من و همسرم تقریبا ی سال عقدیم ی شب همسرم زنگ زد با دعوا به من گفت چرا رفتی کلاس زبان در صورتی که من بهت گفتم نرو ، در صورتی که خودش موافق بود اونروزکع من نرم کلاس خلاصه اینکه همسرم دنبال بهونه بود برای قهر ... از دیشب که قهر کرد من امشب بهش زنگ زدم گفت شما؟؟؟؟ و بعد پیامک کرد که دیگه تموم و من زنی که اینجوری باشه و حرف شوهرش رو گوش نده نمی‌خوام ، به پدرم گفتم و ایشون تماس گرفت بهش و گفت کی طلاقش میدی ؟گفت هروقت شما بگی. و بابام گفت پس فردا صبح بیا با بابات ، بعدش بهم پیامک کرد که بابات زیر پاسخ علف سبز شه درخواست بده طلاقت نمیدم ، بعد دوساعت گفت نه باید بیاد دادخواست بده ، بابام بهم گفت دخترم خودتو دیگه کوچیک نکن و من حلش میکنم اگه از اول همین باشه زندگی سختی خواهی داشت .... ما تا حالا دعوامون اینجوری نشده بود ، باورم نمیشه از اولم دوستم نداشته ، کمکم کنید توروخدا

بچه ها الآنم منو بلاک کرده ولی دیدم تو گوشی مامانم که آنلاین بوده تا صبح کمکم کنید بچه ها از همین الان منو فراموش کرد به راحتی 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

مردا غیر قابل پیش بینی ان

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا چیکار کنم 

ب حرف بابات گوش کن

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
به راحتی با یکی دوست شد 

بنظر منکه انلاین بودنش میتونع براحرص دادن توهم باشع...ولی درکل برات مهم نباشه...مهم اینه ک نرفتی باهاش تو زندگی ک....الانم ببین بابات چ تصمیمی میگیره

بنظر منکه انلاین بودنش میتونع براحرص دادن توهم باشع...ولی درکل برات مهم نباشه...مهم اینه ک نرفتی باه ...

آخه دوسش داشتم اما اون منو دوست نداره

همین الانم به همین راحتی با ی نفر دوست شد

اینکه جا بخوری از رفتار کسی که خیلی دوستش داری خیلی درد داره میدونم. ولی مثل واکسنه درد داره ولی تورو آگاه میکنه. نامزدتو قضاوت نمیکنم شاید رفتارش فقط برای ترسوندن و زهر چشم گرفتن از تو باشه ولیییی اینو بدون که اگه دوستت نداره اگه زودی برات جایگزین میاره اگه واقعا براش ارزش نداری چه خوب که الان بفهمی . چون ممکن بود بعد ها زندگیتو برات جهنم کنه عزیزم. 

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
پس قشنگ باهاش صحبت کن ، اگه ادم نشد که جدا شو الان بهتره تا بعدا ولی یه مشاوره هم برو 

ببین آخه تا صبح آنلاین بوده سابقه نداشته