2777
2789
عنوان

عشق اول

143 بازدید | 18 پست

حالم خیلی بده یاد عشق اولم افتادم خیلی دوسش داشتم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ک باور و اعتماد ادم نسبت ب کسی خراب بشه .خیلی تحقیرم میکرد انقدر از عشق کور بودم حتا نمیتونستم ولش کنم همیشه حرفای تحقیر کننده میزد خیانت میکرد سر و گوشش میجنبید یه بار یه شاخه گل هم نداد دستم خدا بگم چیکارش کنه که یکاری کرد به همه ادما شک داشته باشم ولی درست وقتی که عاشقم شد از عشق ب من گریه میکرد سرد شدم و ترکش کردم...دلم خیلی گرفته یادش ک میوفتم تنها چیزی ک حس میکنم نفرت و خشمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بترس ک دل نمیمونه برات

خوش به حالت عشقت بد بود ولی برای من خوب و عالی به تمام معنا بود یه تیکه از قلبم برای همیشه پیشش موند،خانوادم نزاشتم بهم برسیم هرکاریییی کردم نزاشتن چون معلول بود ولی تحصیلکرده مهربون وضعش خوب بود خوش قیافه بودهمش میگم کاش بیشتر میجنگیدم براش ههرچند سعی میکنم بهش دیگه فکر نکنم چون نمیخوام با فکر کردن بهش به همسرم خیانت کنم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خخ من که ازبس محافظه کارم نه کسی عاشقم بوده ونه شدم،فکرنمی کنم حالا حالاها بشم ذهنیت بدی دارم نسبت به دوستی وکسی که رک میاد جلو پیشنهاد میده

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
خوش به حالت عشقت بد بود وای برای من خوب و عالی به تمام معنا بود یه تیکه از قلبم برای همیشه پیشش موند ...

آرزو ب دلم مونده بود از دستش یه شاخه گل بگیرم آرزو داشتم یبار فقط یبار پاشو کج نزاره.چیزی از خستگی نمیدونست فکر میکرد تا ابد عاشقش میمونم اما وقتی اون عاشق شد ترکش کردم.دنیا بد جاییه خدا عادله

خخ من که ازبس محافظه کارم نه کسی عاشقم بوده ونه شدم،فکرنمی کنم حالا حالاها بشم ذهنیت بدی دارم نسبت ب ...

امیدوارم اگ عاشق شدی یه عشق سالم تجربه کنی نه یه عشق سمی

آرزو ب دلم مونده بود از دستش یه شاخه گل بگیرم آرزو داشتم یبار فقط یبار پاشو کج نزاره.چیزی از خستگی ن ...

عزیزم دیگه فکرش رو نکن بخدا همین که اذیتت کرده بود یه نکته مثبت در نظر بگیر که راحت فراموشش کنی،مثل من نیستی که همش با خودت بجنگی،کاش خانواده ها انقدر تو زندگی بچه هاشون دخالت نکنن زندگی من که دیگه خراب شد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
امیدوارم اگ عاشق شدی یه عشق سالم تجربه کنی نه یه عشق سمی

بااین پسرای شیشه خورده داره فکرنکنم خوباش تو مه گمن زرنگاش وبداش تو چرب زبونی وحتی پول میجوشن

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
عشق آدمو داغون می کنه منم به عشقم نرسیدم و جدایی از اون سخت ترین حس دنیا بود برام. جون کندم تا ازش د ...

آره خیلی سخته،ازدواج کردی؟

منم ازدواج کردم،نمیخوام بهش فکر کنم ولی همش تو ذهنمه مخصوصا که با همسرم به مشکل میخورم ناخوداگاه مقا ...

واقعا ازدواج من یه حماقت محض بود شوهرمم آدم خوبیه و من بیشتر عصبی میشم وقتی یادش میوفتم

واقعا ازدواج من یه حماقت محض بود شوهرمم آدم خوبیه و من بیشتر عصبی میشم وقتی یادش میوفتم

درکت میکنم،بخاطر معلولیت کسی که دوستش داشتم رضایت ندادن به ازدواجمون ولی من پذیرفته بودم همه جوره دوستش داشتم تنها ایرادی که ازش گرفتن همین بود،خب الان همسرم مشکل جسمی نداره ولی من ۱ درصدم احساس خوشبختی نمیکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز