2777
2789
قبل بارداری نوار عصب دادم گفت دیسک خفیف .. کیست هم سه سانتی داشتم بعدش هم باردار شدم پام بدتر شد انگ ...

اینا طبیعیه برای بارداریت هست 

دوست من بعد بارداری کمر دردای خفن داشت وزنشم بالا بود جوری که من گفتم الان دکتر میگه عمل رفت دکتر گفت هر وقت درد داشتی شیاف دیکلوفناک بذار 

بعد یه مدت هم انگار که فشار زایمان کم شده باشه مشکلش کم شد

عزیزم عصبی نشو 1 2چرا پیگیری نکردی آخه میرفتی می‌دونم الان چقدر درد می‌کشی 3اگه دردت می‌ریزه به پا ...

خیلی من استرسی ام متاسفانه 

کمر درد زیادی ندارم فقط موقع خواب درد لگن و ببخشید گاهی باس ن دارم تعجبم از همینه که کمردرد خاصی ندارم فقط پام ضعف میره و گاهی انگار کف پام خالی میشه 

مشکل اصلیم زایمانه نمیدونم بی حسی سزارین بدترم میکنه یا نه اخه دوستم میگفت بخاطر کرونا بیهوش نمیکنن دیگه 

خدایا شکرت 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی من استرسی ام متاسفانه  کمر درد زیادی ندارم فقط موقع خواب درد لگن و ببخشید گاهی باس ن دارم ...

ببین دیسک کمر من از درد گریه میکردم گریه ها راه نمی‌تونستم برم از اول هم کمرم درد میکرد لگن عزیزم بخاطر رشد بچه درد میگیره بچه بزرگتر میشه به لگن فشار میاره

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شما دیسک داری عزیزم؟ 

آره عزیزم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم لطفا بگو چطور باهاش کنار میای منم دیسک دارم😢

من الان دردی ندارم باید ورزش کنی همیشه رفتم پیش یه دکتر اوکی شدم اسم درمانش کارتوتنیگرافی اسم دکترم هم مسعود عابدین زاده تو تهران من الان دوماهه خوب خوب شدم دردی ندارم

عزیزم لطفا بگو پیش کدوم دکتر عمل کردی و چندوقته از عملت میگذره ؟ راضیییی هستی؟؟

من قزوینم.

پیش دکتر بمانا عمل کردم.

ده ماهه. با اینکه تو کمرم پلاتین دارم و دو تا از دیسکامم عوض شده ولی راضی‌ام. اگه قبل عمل توانایی زندگی روزمره‌ام ۳۰ از صد بود الان بالای هشتاده. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
ماه هفت ،قبل بارداریم دکتر مغز و اعصاب رفتم اولش انگشت پام بی حس بود و گزگز و .. چون کمر درد نداشتم ...

سلام دوست عزیز شما خوب شدین من دقیقا مثل شمام دوتا انگشت پای چپ یکم بی حس شدن واینکه پام ضعف میرن  یدفعه خالی میشن جون ندارن 

الان بهتر شدین