2777
2789

رفتیم ام آر آی.؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوار عصب و عضله دادم گفت دیسک ام آر آی نرفتم الانم که باردارم ....

ببین ام آر آی اشعه نداره اصلابرای بچه ضرر نداره خیالت راحت بزن اینترنت هم ببین فقط برو پیش جراح مغز و اعصاب

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
علائمت چی بود؟ 

علائم اولیه و خفیف سوزش انتهای ستون فقرات بود. بعد درد کفل و ببخشید با سن انگار که ده تا پنی سیلین همزمان فرو کردن. درد زانو و روی ساق پا. گزگز و بی‌حسی مچ به پایین. بعدشم یه روز از خواب بیدار شدم دیدم نمی‌تونم راه برم. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
ببین ام آر آی اشعه نداره اصلابرای بچه ضرر نداره خیالت راحت بزن اینترنت هم ببین فقط برو پیش جراح مغز ...

آخه الان از یه طرف بارداری از طرفی کرونا میترسم واقعا برم ام آر آی 

خدایا شکرت 😍
آخه الان از یه طرف بارداری از طرفی کرونا میترسم واقعا برم ام آر آی 

آره عزیزم لازمه برو پیش جراح مغز و اعصاب پیش چه دکتری رفتی؟ماه چندمی؟

مثلا چه مشکلی ؟ من باردارم الان 

اگه قبلا سابقه دیسک نداشتی میتونه واسه بارداری باشه 

رحم بزرگ شده بچه فشار میاره 

مواقع غیربارداری هم کیست های بزرگ تخمدون و اندومتریوز و چسبندگی باعث درد پا و کمر میشه 

آره عزیزم لازمه برو پیش جراح مغز و اعصاب پیش چه دکتری رفتی؟ماه چندمی؟

ماه هفت ،قبل بارداریم دکتر مغز و اعصاب رفتم اولش انگشت پام بی حس بود و گزگز و .. چون کمر درد نداشتم از ام اس ترسیدم با گریه و زاری رفتم ام آر آی سر و گردن سالم بود شکر خدا بعدش دکتر نوار عصب گرفت ازم گفت دیسک کمر داری مراقب باش دیگه پیگری نکردم الان بیشتر نگران زایمانم هستم و اینکه پای چپم ضعف میره و بعضی وقتا سنگین نمیدونم بخاطر دیسکه یا چی...

خدایا شکرت 😍
اگه قبلا سابقه دیسک نداشتی میتونه واسه بارداری باشه  رحم بزرگ شده بچه فشار میاره  مواقع ...

قبل بارداری نوار عصب دادم گفت دیسک خفیف .. کیست هم سه سانتی داشتم بعدش هم باردار شدم پام بدتر شد انگار 

خدایا شکرت 😍
ماه هفت ،قبل بارداریم دکتر مغز و اعصاب رفتم اولش انگشت پام بی حس بود و گزگز و .. چون کمر درد نداشتم ...

عزیزم عصبی نشو 1

2چرا پیگیری نکردی آخه میرفتی می‌دونم الان چقدر درد می‌کشی

3اگه دردت می‌ریزه به پات یا پات به دفعه ای خالی میشه دیسکه الان کمردردت چطوریه