2777
2789
عنوان

خریدای حرص درار مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 109 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار بخره.استفاده نکنشون یا دوبار وقتی اون میاد استفاده کن ببینه.به همین راحتی

خودشو ک نهایتش یه هفته بشینه بعد زایمانم روستاش 6ساعت از ما دوره.. سال تا سال همو میبینیمم.. من میگم پول حروم نکنه خب وقتی خودش هم وضعش خوب نیس زیاد دیشب خیاطی بوده داده لباس گلدوزی کنن برا دخترم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

لیست چیزایی که خریدم تو تاپیکام هس سعی کردم  اضافه نخرم مخصوصا لباس ..اما مادر شوهرم دیشب خیاطی ...

چرا؟ببخشید شما برای طایفه ی خاصی هستید رسم خاصی دارید؟چون مادربزرگا نهایتا دیگه لباسای بافتنی و فصل زمستون سفارش میدن کسی ببافه نه گلدوزی

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
استارتر میشہ بگی کل سیسمونی چقد شد عزیزم؟ کریر و کالسکہ اینا ھم خریدی؟ 

کریر وکالسکه نخریدم صندلی ماشینش هم هدیه بود بدون اینا 10تا حدوداحالا کم و،زیادشاید داشته باشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چرا؟ببخشید شما برای طایفه ی خاصی هستید رسم خاصی دارید؟چون مادربزرگا نهایتا دیگه لباسای بافتنی و فصل ...

نه ب خدا ما اصلا رسم خاصی نداریم تازه مخالف رسم و رسومات هم هستیم البتع شوهرم مال شهر دیگس نمیدونم از رسمشون خودش هم نمیدونه لباس گلدوزی شده پولش زیاده استفاده اش کمه اصلا نیاز نیس ..

عکس میفرستی؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
چیز بنجل نمیخره بی چشم و رو نباش فقط بهش بگو اگر میشه قبل خرید عکسشو نشون بدید 

عزیزم 3ماه پیش خریده الاه داره دونه دونه هر روز یه عکس میده از همون جا خریده که برا خواهر شوهرمم خریده اما مال من قشن نیس 

خودشو ک نهایتش یه هفته بشینه بعد زایمانم روستاش 6ساعت از ما دوره.. سال تا سال همو میبینیمم.. من میگم ...

دیگه الان خریده تموم شده بیخیال.مادرشوهر من برا دخترم لباس بافته بود ست بودن.مدلاشون خوشگل ولی یه رنگ زشت از اون کامواهای رنگارنگ قرمزو زرد جیغ.یبار تن بچم کردم شوهرم گفت زود درش بیار اینا چیه.منم گفتم بذار مامانت ببینه پوشیده بعدش دادم به یه نیازمند.

💞I love you, when you call me senorita💞
نه ب خدا ما اصلا رسم خاصی نداریم تازه مخالف رسم و رسومات هم هستیم البتع شوهرم مال شهر دیگس نمیدونم ا ...

آره میدونم بچه متفاوت میشه اگه جایی بره

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
آره میدونم بچه متفاوت میشه اگه جایی بره

عکس جدید ترین خریدش

دیگه الان خریده تموم شده بیخیال.مادرشوهر من برا دخترم لباس بافته بود ست بودن.مدلاشون خوشگل ولی یه رن ...

ببین کیسه خوابش روگذاشتم

چیز بنجل نمیخره بی چشم و رو نباش فقط بهش بگو اگر میشه قبل خرید عکسشو نشون بدید 

عسکش گذاشتم

2790
2778
2791
2779
2792