2777
2789
عنوان

خریدای حرص درار مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 109 پست

بیاوخوبی کن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زشت نیس که ولی رنگش بین پسرودختر مشترکه 

اگر خریدای خودم ببینی این خیلی زشت میشه.. البته شوهرم میگه تو روستا اینجوره به ست کردن اهمیت نمیدن مثلا برا خواهرشم همین بود همه چیز رنگ وا رنگ

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ب نظرم داره لطف میکنه و دندون اسب پیشکشی نمیشمارن

اون که بله منم جلوش کلی تشکر کردم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من ندیدم دوباره بفرس

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
عزیزم این شهرستانه اصلا ربطی به سیسمونی نداره مثلا همین جوری خریده الان که من خریدام تموم شده داره د ...

حالا مگه چی میشه بذار دلش خوش باشه شما که خودت خریدی بذار دل اونم نشکنه

کاربر جدید نیستم 😊
اخه زشته

چقدر پررو و بی چشم و رویی...ببخشیداااا😐😐😐😐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
مشکلم اینه خریداش زشته بعد توقع داره استفاده هم بشه از نظر من داره پول حروم میکنه برا اینا من اصلا ن ...

وا اسب پیشکشی رو دندون نمیشمرن ک

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰
حالا مگه چی میشه بذار دلش خوش باشه شما که خودت خریدی بذار دل اونم نشکنه

منم ازش تشکر کردم اما میگم پول حروم نکنه برا خودش 

چقدر پررو و بی چشم و رویی...ببخشیداااا😐😐😐😐

یعنی شما باشی از این جیزای زشت استفاده میکنی ؟؟