اون روز یه مقدار عکسش فرستاد براتون گذاشتم دیگه حقیقتش زشت بود خیلی اما من روی خودم نیوردم گفتم نهایتش 4تا تشکه اما الان باز یه کیسه خواب یا همون قنداق فرنگی هم عکسش فرستاده ازنظر من داره پول حروم میکنه والا من قنداق فرنگی دخترم با کلی وسواس گرفتم دیگه این بی خبر من رفته یه چیز زشت خریده فقط دارم از دستش حرص میخورم
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
تقریبا میشه گف هدیه اس .. از دوقش ..البته خرجشون کلا با همسرم و برادر شوهرمه پدر شوهرم کار نمیتونه بکنه مریضه .. من کار به اینا ندارم میمگم اینا زشته حداقل چیز دیگه بخره .
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مشکلم اینه خریداش زشته بعد توقع داره استفاده هم بشه از نظر من داره پول حروم میکنه برا اینا من اصلا نمیتونم نکاشون کنم شاید هم داره جیز بنجول میخره بزنه تو سر بچه
عزیزم من خودم خریدم قصدم پز نیستا اما تیکه تیکه میرفتم دکتر تو مسیرم بود با وسواس زیاد بهترین مارکا خریدم اینم مثلا داره از ذوقش مخره مثلا دخترش باردار بود برا اون خرید کرده چند تا تیکه هم برا من خریده هرچند از نظرم مال دخترش قشنگه مال من بنجوله