2777
2789
عنوان

خریدای حرص درار مادر شوهرم

2017 بازدید | 109 پست

اون روز یه مقدار عکسش فرستاد براتون گذاشتم دیگه حقیقتش زشت بود خیلی اما من روی خودم نیوردم گفتم نهایتش 4تا تشکه اما الان باز یه کیسه خواب یا همون قنداق فرنگی هم عکسش فرستاده ازنظر من داره پول حروم میکنه والا من قنداق فرنگی دخترم  با کلی وسواس گرفتم دیگه این بی خبر من رفته یه چیز زشت خریده فقط دارم از دستش حرص میخورم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم چه مادرشوهر خوبی 

به نظرم موقع هایی که پیش مادرشوهرت هستی از وسایل اون استفاده کن چه عیبی داره داره محبت میکنه😊

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

کدوم تاپیکه عکساش

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
داره هدیه میخره برات؟؟؟؟

تقریبا میشه گف هدیه اس .. از دوقش ..البته خرجشون کلا با همسرم و برادر شوهرمه پدر شوهرم کار نمیتونه بکنه مریضه .. من کار به اینا ندارم میمگم اینا زشته حداقل چیز دیگه بخره .

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان دقیقا مشکلت چیه؟نفمیدم

مشکلم اینه خریداش زشته بعد توقع داره استفاده هم بشه از نظر من داره پول حروم میکنه برا اینا من اصلا نمیتونم نکاشون کنم شاید هم داره جیز بنجول میخره بزنه تو سر بچه

کدوم تاپیکه عکساش

عکساش برداشتم مال چند روز پیش بود لحاف تشک سنتی پر از نگین 

کاش ازاول میگفتی خودت بخری

عزیزم من خودم خریدم قصدم پز نیستا اما تیکه تیکه میرفتم دکتر تو مسیرم بود با وسواس زیاد بهترین مارکا خریدم اینم مثلا داره از ذوقش مخره مثلا دخترش باردار بود برا اون خرید کرده چند تا تیکه هم برا من خریده هرچند از نظرم مال دخترش قشنگه مال من بنجوله