2777
2789
عنوان

خریدای حرص درار مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من ذوق خرید واسه بچم دارم کاش وقتی میرین خرید منم ببرید باهم بگیریم

عزیزم این شهرستانه اصلا ربطی به سیسمونی نداره مثلا همین جوری خریده الان که من خریدام تموم شده داره دونه دونه عکاسش میفرسته 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ای بابا حالا برو خداروشکر کن میخره خیلیا اینجا میگن حتی واس تبریک مادرشوهرشون زنگ نزده بهشون 

عزیزم اون بنده خدا داره با ذوق میخره نزنی تو ذوقش ی وقتا گناه داره

اگه داره واسه بچه شما میخره که داری خیلی بد حرف میزنی😑

اره برا دختر منه ...خب نمیخوام الکی پول خرج کنه بجاش بره یه تیکه طلا بخره اخه دیشب رفته بود خیاطی  لباس داده گلدوزی کنن برا دختر من 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مشکلم اینه خریداش زشته بعد توقع داره استفاده هم بشه از نظر من داره پول حروم میکنه برا اینا من اصلا ن ...

چیز بنجل نمیخره بی چشم و رو نباش فقط بهش بگو اگر میشه قبل خرید عکسشو نشون بدید 

عزیزم این شهرستانه اصلا ربطی به سیسمونی نداره مثلا همین جوری خریده الان که من خریدام تموم شده داره د ...

بذار بخره.استفاده نکنشون یا دوبار وقتی اون میاد استفاده کن ببینه.به همین راحتی

💞I love you, when you call me senorita💞
عزیزم من خودم خریدم قصدم پز نیستا اما تیکه تیکه میرفتم دکتر تو مسیرم بود با وسواس زیاد بهترین مارکا ...

پز چیه عزیزم خوب کردی ولی پیشنهاد من اینه تو کیفیت و کارایی اون جنس هم دقت کن و بیشتر رو مارکش زوم نکن و وسایل اضافی به هیچ عنوان نخر.انشالله قدمش خیر باشه به راحتی زایمان کنی❤

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
ای بابا حالا برو خداروشکر کن میخره خیلیا اینجا میگن حتی واس تبریک مادرشوهرشون زنگ نزده بهشون  ...

نه نمیزنم که اما میگم پول حروم نکنه خودشون که اوضاع مالی خوبی ندارن منم همه چیز خریدم اینا هم اضافس هم زشت والا اون سری عکساش نشون شوهرم دادم گف خوشت اومده الکی کفتم اره اما خودش گف اینا زشتن

پز چیه عزیزم خوب کردی ولی پیشنهاد من اینه تو کیفیت و کارایی اون جنس هم دقت کن و بیشتر رو مارکش زوم ن ...

لیست چیزایی که خریدم تو تاپیکام هس سعی کردم  اضافه نخرم مخصوصا لباس ..اما مادر شوهرم دیشب خیاطی بود لباس داده گلدوزی کنن برا دخترم ،. ب خیالش زمان بچه هتی خودشه😂

2790
2778
2791
2779
2792