2777
2789
عنوان

خریدای حرص درار مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 109 پست
عزیز دلم اولا انشالله دخترتو ب سلامتی بغل بگیری دوما تو همین نی نی سایت ببین خیلی مادر شوهرا ب رو ...

اول از همه برات دعا میکنم هر چه زودتر مادر بشی منم یه زمانی منتظر نی نی بودم هر ماه بی بی چکم یه  خط بود تا چند روز حالم بد بود ... دوم از همه درسته اتفاقا امروز زنگ زدم ازش تشکر کنم گف برا دخترمم درس کردم اصلا استفاده نمیکنه دلگیر بود ظاهرا میگف زحمت کشیدم من  دیگه من گفتم اتفاقا خیلی قشنگن خیلی با سلیقه درس شده 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اول از همه برات دعا میکنم هر چه زودتر مادر بشی منم یه زمانی منتظر نی نی بودم هر ماه بی بی چکم یه &nb ...

اره عزیزم کار خوبی کردی

درسته نمیپسندی اما دلشو ب دست بیار تا خدا هم دلتو شاد کنه

به زودی من مامان میشم😊در باره ناباروری میتونم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم کار خوبی کردی درسته نمیپسندی اما دلشو ب دست بیار تا خدا هم دلتو شاد کنه

حالا دیشب مامانم ب شوهرم گف پولشونوبده مامانت نداره خودش گف اره میدم بهش دیگه حالا پول مهم نیس اصلا ولی میگم کاش به جای اینا یه تیکه کوچک طلا میداد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تخفيف ها و حراج هاي جديد براي خانم ها (انواع لباس های زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی و سلامت، کفش زنانه، اکسسوری زنانه - عینک، شال، روسری، ساعت، زیور آلات):

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138353785