2777
2789
عنوان

ذکر یا علی

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خیر ببینی انا جان . تاپیکمو جواب بدم میام الان حتما . ببخشید توروخدا اما فعلا ۱۰۰ یاعلی میگم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
الهی خیر ببینی انا جان . تاپیکمو جواب بدم میام الان حتما . ببخشید توروخدا اما فعلا ۱۰۰ یاعلی میگم&nb ...

قبول باشه گلم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

سلام آنا جان خوبی عزیزم شبتون بخیر💖💖.

برای حاجت روایی شماخواهرگلم ..

500تابرمیدارم ....ذکر یاعلی ..

انشاءالله که حاجتتون روا الهی امین..

التماس دعا..گلم.😘😘😘😘😘😘😘😘

تاکی وقت داریم من برم الان بخونم چون بسته نتم داره تمام میشه ازالان میفرستم..ممنون ازدعوتت ❤

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام آنا جان خوبی عزیزم شبتون بخیر💖💖. برای حاجت روایی شماخواهرگلم .. 500تابرمیدارم ....ذکر یاعلی ...

فدات گلکم،الهی خدا همیشه دلت شاد کنه،زندگیت پر برکت.

وقت تعیین نکردم🌹💞🌹💞

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز