2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 68 پست
خوبه تو باز دوسال احساس خوشبختی کردی من فقط دوهفته بعدعقدم احساس خوشبختی داشتم

عزیزمم😞😞 مردهای الان زیاد قابل اعتماد نیستن متاسفانه خداروشکر ک حق طلاق داشتم حتی شوهرمم نفهمیده بود ک دارم جدا میشم موقعیکه خواستم برم محضر بهش گفتم 😀😀😀

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اسمش هیچی نبود ....

اگه واقعا هیچی به اسمش نبوده نمیشه.ولی اگه داشت حتی ۱۱۰ تاشم داده بود وبعدش بازم مال واموال داشت،میشد بازم ازش بگیری

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
لطفا شرایط و نحوه زندگی بعد طلاقت رو شرح بده و بگو بعد از خیانت به عنوان یک زن هم نوعت را توصیه به ط ...

من زندگیم اصلا خوب نبود هرروز خیانت و دست بزن و این اواخر کار هم نمیکرد ....طلاق سختی خودشو داره اما جامعه مثل قبل نیست و راحت پذیرش میکنه این مسائلو من حتی اکثر خواستگارام پسرای مجردی ان که تاحالا ازدواج نکردن...طلاق چندماه اولش برات سخته اما من الان بعد یکسال خیییلی خوشحالم و میگم کاش زودتر اینکارو میکردم الانم برا خودم دانشگاه ثبتنام کردم و میخوام درسمو بخونم ....

منم ۵ ماه تقریبا ک طلاق گرفتم یک ماه دیگ دومین سالی میشد ک ازدواج کردبودم...درگیر دادگاه و اینا منم ...

اخه اینا مگه به ما رحم کردن که بخوایم دلمونم براش بسوزه ...

بله آقا هستم من کلا ازدواج رو مثل معامله نمیبینم باور دارم اگه عشق و دوست داشتن باشه همه چی درست می ...

تصوراتت از زندگی بیشتر شعاری و فانتزیست.لطفا بگو مجردی یا متاهل ؟ سپس نظرت را برای خانواده دچار خیانت که مرد حاضر به طلاق نیست؟یا زنی که تحت ازار کلامی شوهرش هست اما دادگاه این موضوع را از عوامل شامل طلاق نمیدهد بیان کن؟ فرضت را بر شروع زندگی زوج مطرح شده در صورت سوال براساس عشق و اعتماد قرار بده و در نظر بگیر که با مشاوره و گفت و گو وساطت بزرگترهای فامیل هم کاری از پیش نبرده اند.

اگه واقعا هیچی به اسمش نبوده نمیشه.ولی اگه داشت حتی ۱۱۰ تاشم داده بود وبعدش بازم مال واموال داشت،میش ...

امیدی نیس بعدها ارث بهش تعلق بگیره مهریه منو بدن ؟؟؟ 

اخه اینا مگه به ما رحم کردن که بخوایم دلمونم براش بسوزه ...

ن خیانت رو نمیش فراموش کرد ی زخم توی روحت میش...شما موقع طلاقت چن سالت بود الان چندی؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
ن خیانت رو نمیش فراموش کرد ی زخم توی روحت میش...شما موقع طلاقت چن سالت بود الان چندی؟

من ۲۱ سالم بود الان ۲۲ سالمه ...متاسفانه خیلی زود ازدواج کردم تو سن ۱۶ سالگی ی انتخاب کاملا اشتباه ...اما خب پشیمونی فایده ای نداره دیگه 

من زندگیم اصلا خوب نبود هرروز خیانت و دست بزن و این اواخر کار هم نمیکرد ....طلاق سختی خودشو داره اما ...

از شنیدن اینکه جامعه سطح پذیرشش نسبت به زنان مطلقه تغییر کرده بسیار خشنود شدم.امیدوارم زندگیت همیشه وفق مرادت پیش برود و هرگز دچار بحرانهای گذشته ات نشوی.

من ۲۱ سالم بود الان ۲۲ سالمه ...متاسفانه خیلی زود ازدواج کردم تو سن ۱۶ سالگی ی انتخاب کاملا اشتباه . ...

پس یعنی چن سال زندگی کردی.تقصیر زود ازدواج کردنت نیس ی ادم بی لیاقت ب تور ما خورد....منم ۲۲ بودم ازدواج کردم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
از شنیدن اینکه جامعه سطح پذیرشش نسبت به زنان مطلقه تغییر کرده بسیار خشنود شدم.امیدوارم زندگیت همیشه ...

اره من همون اوایل که ناراحت بودم داداشم میگفت چرا غصه میخوری الان اکثر خانواده ها حداقل یک طلاقو دارن ...مرسی عزیزم انشالله تو هم خوشبخت بشی 

من زندگیم اصلا خوب نبود هرروز خیانت و دست بزن و این اواخر کار هم نمیکرد ....طلاق سختی خودشو داره اما ...

منم یه خانم مطلقه میشناختم با یه پسری متعه(صیغه)شد وبعد۷ماه باهم ازدواج کردن.خانمه بچه هم داشت

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام