2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 68 پست
خوب اون عشق واقعی نیست بهتون گفتم عشق مثل یه سکه دو رو هست باید خیلی مواظب بود نوع بدلش بهمون انداخت ...

عشق واقعی مال تو افسانهاست.داداش لیلی و مجنون وقتی مردن عشقم باهاشون چال شد.تو این زمونه عشق ردش فقط تو سریال عاشقونه و رمان پیدا میشه. اگه بخوای منتظر عشق واقعی تو زندگیت باشی مجرد میمیری ، حالا اگه هم شانسی پیداش شد هم علامه دهر نیستی که بتونی از تقلبی تشخیصش بدی. من که قدرت خاصی تو تمایز عشق ابدی و هوس گذرا ندارم.تو داری بگو ماهم بهره مندبشیم . بابا فکر کن پدری میخوای دختر عروس کنی میخوای با فرض پیش اومدن چنین شرایطی برای دخترت وضعیت پیش روش رو هموار تر کنی.

اگه مهریه نخوای،فکر کنم مردا با حق طلاق مشکلی نداشته باشن اونم با این گرونی سکه.

متاسفانه حتی اگه خودشون رو راضی کنی از پس خانوادشون براومدن خودش یک پروژه جداگانه ایست. نمیدونم چطوری هر دو رو راضی کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق واقعی مال تو افسانهاست.داداش لیلی و مجنون وقتی مردن عشقم باهاشون چال شد.تو این زمونه عشق ردش فقط ...

من اگه دختر داشته باشم شرطم اینه که دو طرف همو خوب بشناسن و حداقل 2 سال تحت نظارت خانواده ها باهم باشن تا قشنگ همو بشناسن و تحقیق مفصل کردن و شناخت داماد

به نظرم مهریه سنگین و حق طلاق ضامن خوشبختی اصلا نیست

حالا این نظر منه ممکنه درست باشه ممکنه هم اشتباه باشه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
من اگه دختر داشته باشم شرطم اینه که دو طرف همو خوب بشناسن و حداقل 2 سال تحت نظارت خانواده ها باهم با ...

راستش من حق طلاق رو اصلا به چشم ضامن خوشبختی در نظر نمیگیرم حق طلاق از نظر من ضامن تمام شدن یک زندگی سخت است .چون تو قوانین حق طلاق به دست مرد است زن به سختی میتواند طلاق بگیرد.حق طلاق یعنی اگه انتخابت تو ازدواج اشتباه بوده یا بعد از مدتی زندگی برات سخت و غیرقابل تحمل شد میتونی بهش خاتمه بدی در صورتی که اگه نداشته باشیش جز در موارد محدود که قانون تعیین کرده اگه شوهرت طلاقت نده مجبوری هرچند اعصاب خردکن و غیرقابل تحمل باشه بهش ادامه بدی چون نمیتونی طلاق بگیری.نمیخوام به زور وسط زندگی ای که نمیخوام باقی بمونم .انسان جایزالخطاست حالا اگه من تو انتخاب همسر اشتباه کنم و بعد از مدتی متوجهش بشم یا رفتار و برخورد شوهرم با گذر زمان دچار تغییر بشه من چجوری خودم رو نجات بدم.نداشتنش یعنی ممکنه تو اینده به خاطر خودت زندگی نکنی بلکه فقط چون خلاصی ای در کار نیست به زندگیت ادامه بدی و تحملش کنی.تو ایران وقتی یه زن حق طلق میخواد جوری بهش نگاه میکنن که همین فردا میخواد بره دادگاه خانواده هیچکی با خودش نمیگه اینم حق داره باسه ادامه زندگیش تصمیم بگیره که اگه تو زندگیش با شرایط سخت روبه رو شد بهش خاتمه بده.زندگی اگه توش بسوز و بساز باشه فقط هدر دادن عمره میخوام همیشه توان تغییر شرایط زندگیم رو داشته باشم. چرا باید خانواده خاستگار با بیان این شرط تو جلسه خاستگاری بترسن و بگن زندگی بچمون اگه این د ختر رو بگیریم خراب میشه؟تو قوانین حق طلاق با بخشش کل یا بخش اعظم مهریه داده میشه که من میخوام همش رو ببخشم طلاق من چیزی از مال و اموال اون کم نمیکنه بخاطر پرداخت نکردن مهریه هم زندان نمیره چون مهریه ای در کار نیست!حالا اگه خیلی میترسه میتونم تو ضمن عقد اجرت امثل و حق شیر بچه هم رو ببخشم اما اجازه بده اگه روزی دیگه زندگیمون رو نخوام یا دوسش نداشتم تمومش کنم.چیز بدی میخوام؟هم مهریه رو هم اجرت امثل و هم حق شیر رو بخشیدم رفت دیگه غیر از نفقه باسم چیزی نمونده!چطوری میتونن بهم بگن زیاده خواهم ؟ تو خودت اگه خاستگاری دختری بری که بگه این حقوقم رو میبخشم اما حق طلاق میخوام چیکار میکنی؟ فکر کنم دیگه همچین بری که پشت سرتم نگاه نکنی نه؟

راستش من حق طلاق رو اصلا به چشم ضامن خوشبختی در نظر نمیگیرم حق طلاق از نظر من ضامن تمام شدن یک زندگی ...

نه حرفتون درسته به نظرم بخشش مهریه در قابل حق طلاق بازم به نفع مرد ها هست و بازم توی طلاق خانوم ها خیلی بیشتر اسیب میبینن

یه چیزیای تو وجود آدما هست که اگه بشکنه میلیاردها میلیارد ثروت هم نمیتونه جبرانش کنه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
اره الان شاید با خانوادم محدودترم ...اما امنیت و ارامش اینجا رو با هیچی عوض نمیکنم باورت نمیشه که تر ...

باریکلا رشتت چی هس؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
مدیریت هتلداری عزیزم...این رشته رو بخاطر بازار کار خوبش انتخاب کردم بخصوص در شهری که زندگی میکنم مشه ...

موفق باشی😊

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️