2777
2789
عنوان

حق طلاق

826 بازدید | 68 پست

بیاید بگید چجوری تو جلسه خاستگاری در مورد شرط داشتن حق طلاق حرف زده بشه که بدستش بیاری؟ خانوما اگه کسی رو میشناسید که تونسته باشه بگیرش درموردش بگه و اگه اقایی هم این تاپیک رو میخونه بگه تحت چه شرایطی حاضر میشه بده؟

معمولا مردها در ازای مهریه کم حاضر به دادن حق طلاق میشن

اما اگه بتونین 100 تا سکه مهریه و حق طلاق رو بگیرین عالیه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش میگم مامانم عصبانی میشه که غلط کردی مهریه نخوای حق طلاق بخوای

دلیل مادرت رو میشه برام بنویسی ؟ چون با تصویب قانون جدید سال98 مهریه دیگه برای اقایون زندان در پی نداره.

من گرفتم

ما از اول اختلاف داشتیم بعد از 3 سال کارمون به جاهای باریک کشیده شد منم گفتم باید حق طلاق رو بهم بدی وگرنه دیگه پشت گوشتو دیدی منم دیدی و مجبور شد که بده

هیچ مردی خاضر ب اینکار نیست

دو حالت داره اول اینکه خیلی به طرفت مطمئنی پس حق طالاق رو میخای چکنی؟

دوم اینکه اگه ب طرفت مطمئن نیستی چرا میخای باهاش ازدواج کنی و حق طلاق رو بگیری؟!

دلیل مادرت رو میشه برام بنویسی ؟ چون با تصویب قانون جدید سال98 مهریه دیگه برای اقایون زندان در پی ند ...

دلیل مادرم اینه که مفت و مجانی شوهر میکنم خودمو بی ارزش میکنم😏 

آره میگن از الان فکر طلاقه

اونایی که  همچین حرفی میزنند به روزهای طاقت فرسا و سخت دعوا و اختلافات زناشویی و بالا پایین شدن روی پله های دادگاه فکر نمیکنند.