بیاید بگید چجوری تو جلسه خاستگاری در مورد شرط داشتن حق طلاق حرف زده بشه که بدستش بیاری؟ خانوما اگه کسی رو میشناسید که تونسته باشه بگیرش درموردش بگه و اگه اقایی هم این تاپیک رو میخونه بگه تحت چه شرایطی حاضر میشه بده؟
من شرایطم فرق داشت...شوهرم بهم خیانت کرد و از ترسش که به کسی نگم راضی شد حق طلاق رو بده ...مهریه هم ۱۰۰سکه بود نبخشیدم اما چه فایده هزارتومنم ازش نتونستم بگیرم چون هیچی به اسم خودش نبود ...کلا اینجا همه چیز به نفع مرداس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از خیانت از شوهرت جدا شدی یا چند وقت بعدش بود؟ املاکش به اسم کی بود؟ایا از اول زندگیتون املاکش ب ...
خیانت رو که دوماه بعد عروسیم دادم هی بهش فرصت دادم ادم نشد نهایتا ۳ سال بعد از عروسیم طلاق گرفتم ...خانواده ی زرنگی داشت هیچی نذاشته بودن به اسم این باشه از همون اول ...اگه بتونی بگیری عالیه چون مردا قابل اعتماد نیستن من تو دوسال عقد فک میکردم خوشبخترین زن دنیام اما بعد عروسی ورق برگشت
چرا تا۱۱۰ تا سکه حکم جلب داره.از ۱۱۰ به بالا دیگه حکم جلب نداره
قانون جدید 14 سکه هستش که از ابلاغش 3ماه رد شده و در دست تصویب هستش.جهت اطلاع ان مقدار هم از عندالمطالبه به عندالاستطاعه تغییر کرده.اما نمایندگان زن مجلس به شدت باهاش مخالفت میکنند ممکن هست تصویب نشود یا بشود اما به شدت این لایحه مورد حمایت مردان قرار گرفته و بین مردان مجلس هم طرفدار زیاد دارد.
خیانت رو که دوماه بعد عروسیم دادم هی بهش فرصت دادم ادم نشد نهایتا ۳ سال بعد از عروسیم طلاق گرفتم ... ...
خوبه تو باز دوسال احساس خوشبختی کردی من فقط دوهفته بعدعقدم احساس خوشبختی داشتم
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
مردی؟اگه هستی بگو با بخشش مهریه حاضر به دادنش میشی؟اگه نه چرا؟
بله آقا هستم
من کلا ازدواج رو مثل معامله نمیبینم باور دارم اگه عشق و دوست داشتن باشه همه چی درست میشه
مهریه سنگین و حق طلاق و حق حضانت و اینا همش بی معنی میشه در برابر عشق و دوست داشتن
به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمیدانند چگونه نیروی عشق را به انسان ها بدهند و به آنها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین https://www.goftino.com/c/JtRmeU
خیانت رو که دوماه بعد عروسیم دادم هی بهش فرصت دادم ادم نشد نهایتا ۳ سال بعد از عروسیم طلاق گرفتم ... ...
لطفا شرایط و نحوه زندگی بعد طلاقت رو شرح بده و بگو بعد از خیانت به عنوان یک زن هم نوعت را توصیه به طلاق میکنی یا سازش؟ از زندگی حالایت راضی هستی؟شرایط فعلی را با قبل طلاق مقایسه کن.