2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 68 پست
پس یعنی چن سال زندگی کردی.تقصیر زود ازدواج کردنت نیس ی ادم بی لیاقت ب تور ما خورد....منم ۲۲ بودم ازد ...

۱۶ تا ۱۸ عقد بودم و تا ۲۱ سالگی هم خونه خودم ....تجربه ی تلخی شد برام ...اما خب بهتر ازین بود ک تو اون زندگی بشینم و ده سال دیگه با دو تا بچه برگردم ...

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
۱۶ تا ۱۸ عقد بودم و تا ۲۱ سالگی هم خونه خودم ....تجربه ی تلخی شد برام ...اما خب بهتر ازین بود ک تو ا ...

کارخوبی کردی جایی ک امید ب زندگی نیس نمونی بهتره...

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه خانم مطلقه میشناختم با یه پسری متعه(صیغه)شد وبعد۷ماه باهم ازدواج کردن.خانمه بچه هم داشت

ادما ازدواج نمیکنن که طلاق بگیرن ممیز کسایی که خوشی زیر دلشون میزنه اما همه دوسدارن زندگیشونو حفظ کنن ...من زورمو زدم نشد دیگه ...خیلیا دیدشون اینکه خانوم مطلقه تجربشون بیشتره و پرتوقع نیستن و بیشتر اهل زندگی ان ...که البته اینم ۱۰۰% نیست و استثنا وجود داره 

منم یه خانم مطلقه میشناختم با یه پسری متعه(صیغه)شد وبعد۷ماه باهم ازدواج کردن.خانمه بچه هم داشت

من هم همچین ازدواجی را به وفور دیده ام . از اقوام نزدیکمان هم یک پسر 26 ساله با خانومی مطلقه و 35 ساله که صاحب دو فرزند 5و6 ساله بود ازدواج کرده. وضعیت زنان مطلقه در جامعه رو به بهبود هست و دیگر مثل سابق به چشم دسته دوم بودن برای ازدواج به انها نگاه نمیشود

کارخوبی کردی جایی ک امید ب زندگی نیس نمونی بهتره...

اره الان شاید با خانوادم محدودترم ...اما امنیت و ارامش اینجا رو با هیچی عوض نمیکنم باورت نمیشه که ترم اول دانشگاه معدلم ۲۰ شد ...فهمیدم چقد میتونم پیشرفت کنم و اگه تو اون زندگی میموندم فقط حیف میشدم ...چون ایشون اجازه نمیداد من درس بخونم 

من هم همچین ازدواجی را به وفور دیده ام . از اقوام نزدیکمان هم یک پسر 26 ساله با خانومی مطلقه و 35 سا ...

ادم مطلقه که مجرم نیست.حالا کسی که خائن بوده وطلاق گرفته بحثش جداست.ولی اونی که تفاهم نداشتن هیچ اشکالی نداره.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
تصوراتت از زندگی بیشتر شعاری و فانتزیست.لطفا بگو مجردی یا متاهل ؟ سپس نظرت را برای خانواده دچار خیان ...

مجرد هستم 

به نظرم عشق و دوست داشتن واقعی شعار نیست

عشق واقعی مثل یه سکه هست که دوتا رو داره یک رویش محبت و دوست داشتن واقعی هست یک روی دیگش تزویر و نقاب و دروغ هست اهل معرفت همیشه با روی محبت و دوست داشتن واقعیش بازی میکنن

یکی از بزرگان میگه هر جا ازدواجی بدون عشق صورت بگیره حتما عشقی بدون ازدواج در آن رخنه خواهد کرد

به نظرم اون خانوم بهتره دلیل خیانت بهش رو توی خودش جستوجو کنه من نمیگم اون خانوم مقصره اما مطمعنا یه جاهای اشتباه داشته توی زندگیش

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
بله آقا هستم من کلا ازدواج رو مثل معامله نمیبینم باور دارم اگه عشق و دوست داشتن باشه همه چی درست می ...

جواب من رو نداید.نظرتون در مورد شرایط زوجی که در سوال قبلیم از شما پرسیدم چیست؟

جواب من رو نداید.نظرتون در مورد شرایط زوجی که در سوال قبلیم از شما پرسیدم چیست؟

اسی اصلا مهریه نمیخوای؟؟یا نه،هم مهریه میخوای هم حق طلاق؟؟

مجرد هستم  به نظرم عشق و دوست داشتن واقعی شعار نیست عشق واقعی مثل یه سکه هست که دوتا رو داره ...

فرض رو به روی خیانت به دلیل تنوع طلبی مرد بزار و راهکار بده؟ قصدم این است که به یک دختر مجرد بدون رویا پردازی راهکاری بدهی که تحت پیش امدن چنین شرایطی در اینده چگونه میتواند موفق به طلاق و متارکه شود؟ 

مجرد هستم  به نظرم عشق و دوست داشتن واقعی شعار نیست عشق واقعی مثل یه سکه هست که دوتا رو داره ...

عشق و اعتماد حس خوبیست.اما خیلی از زوجهای عاشق هم در دنیای واقعی داریم که عشقشان بعد از مدتی فروکش میکند.

فرض رو به روی خیانت به دلیل تنوع طلبی مرد بزار و راهکار بده؟ قصدم این است که به یک دختر مجرد بدون رو ...

هیچ تضمینی وجود نداره حتی اگه اون خانوم مجرد حق طلاق رو هم بگیره و بهش خیانت بشه و جدا هم بشه بازم ضرر کرده و زندگیش خراب شده

بهترین راه اینه که با فردی ازدواج کنه که واقعا عاشقش باشه یه مرد عاشق واقعی هرگز خیانت به همسرش نمیکنه

البته توجه کنید عشق واقعی نه الکی

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
مهریه بخوره تو فرق سرم. وقتی نتونم جدا شم باهاش چیکار کنم؟

اگه مهریه نخوای،فکر کنم مردا با حق طلاق مشکلی نداشته باشن اونم با این گرونی سکه.

عشق و اعتماد حس خوبیست.اما خیلی از زوجهای عاشق هم در دنیای واقعی داریم که عشقشان بعد از مدتی فروکش م ...

خوب اون عشق واقعی نیست بهتون گفتم عشق مثل یه سکه دو رو هست باید خیلی مواظب بود نوع بدلش بهمون انداخته نشه