2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست
نه عزیزدلم...فردا تاپیک تشویقیه...پس فردام شروع دور جدید رژیم...دوسداشتی تا قبل از شروع دوره جدید بد ...

ببخشید من جز گروه زردم شما باید اسم من وارد کنید برای چالش جدید من تازه واردم...وزن الان ۸۳ و وزن هدف ۶۵

انرژی وپشتکار همه چیز روفتح خواهد کرد....وزن شروع۸۳...وزن هدف۶۵
ببخشید من جز گروه زردم شما باید اسم من وارد کنید برای چالش جدید من تازه واردم...وزن الان ۸۳ و وزن هد ...

سلام عزیزم خوش امدین🌸🌸

دوره جدید از ۱ مهر شروع میشه...همون روز بیاید و اعلام کنید گلم🌸🌸

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخطارت مربوط ب امروزه عزیزم دوره جدید قوانین جدید داره و از همون ۱ مهر شروع میشه

خودمو چشم نکنم امروز بهتر بودم از لمشب ورزشم رو ب امید خدا شروع میکنم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

@sanaz718   

سلام عزیزم

وزن شروع۷۴/۵۰۰  وزن هفته پیش۶۸/۴۰۰ 

امروز۶۸/۲۰۰ 

هدف ۶۸

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام مانکنااا چه خبر من امروز با 1200 بستم آدر جیران چه خبر

سلام گلم

من فعلا نهصدتام..شام نخوردم هنوز

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
نوش جونت عزیزم تو میتونی پرش کنی🤣

اره بابا خخخخ

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
چه خوب.😍 60 کیلو که بشم میام گروهت. چه سرگروه خوبی😘😘

فدای روی ماهت😘😘 ...بیا گلم در خدمتم البته هنوز دارم پیش اساتید درس پس میدم افتخار اینو دارم تو چالش جدید سرگروهه سبز باشم البته تو این چالش پاییزی دیگه خدارو شکر گزارش  هر روز  رو نداریم  فقط هر یکشنبه باید ب سرگروه ها اعلام وزن کنیم و اینکه اگه چالش غذایی یا ورزشی بود ب زیر گروهامون اعلام کنیم😀😀😀

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
تا کی نمیای الهه؟؟😦😱😱 وزن شروع خودم  ۷۰ هفته ی قبل ۶۱/۳   وزن فعلی ۶۰/۸   هدف ۵۵ ...

سپیده جون مرسی واسه اون  رسپی بادمجون خوشمزه ات

درستیدم عاالی بود😍😍😍 

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
اینجوریم خوبه گلم وابستگی کمترمیشه رفتیم تثبیت راحتترکاهشمونوحفظ میکنیم💪💪👌

مرسی از همراهیت باشه 

من پروفم عوض کردم تایید نشده فعلا م

من همون زیر گروه خودتونم اسنات جون باز۳ شنبه بیام بگم یا الان هستم کافیه 

وزن شروع چالش جدید ۷۶.۵۰۰

هدف ۶۸ 

قد هم ۱۶۸ هستم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام عزیزم 

صبحانه: یه قوطی کبریت پنیر+سبزی+۲ کف دست نان تافتون:۲۱۳