2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288426 بازدید | 36895 پست
الی کی بیده 

مربا جونی هم الهه هست دیگه😁😁🤚🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
مربا جونی هم الهه هست دیگه😁😁🤚🏻

اهان یه لحظه به خودم شک کردم 

میگم اخه معمولا به من میگن الله جون 😂😂😂 اینم_شانس_مایه#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان یه لحظه به خودم شک کردم  میگم اخه معمولا به من میگن الله جون 😂😂😂 اینم_شانس_مایه# ...

ای وااای😂😂😂 الله دیگه چیه😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو الهه ه بزرررگ تاج سر مایی خانم خانمااا جووون😁😁💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

به دخیلی شبییدار درهارو‌خوب قفل کن دزد اینا نیاد به تاپیک شبیخون بزنه 

من رفتم بلالا بوووووس💝💝💝💃🏻💃🏻💃🏻

[QUOTE=155816417]ای وااای😂😂😂 الله دیگه چیه😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تو الله بزرررگ تاج سر مایی خانم خانمااا جو

خخخ ندیدی بهم اشتباهی بجای الهه میگن الله 😬😬

قربونت عشقولی من 😘😘♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
به دخیلی شبییدار درهارو‌خوب قفل کن دزد اینا نیاد به تاپیک شبیخون بزنه  من رفتم بلالا بوووووس💝 ...

شب بخیر 😘♥️ 

سلام گلم🌼🌼🌼عالی بودی👏👏👏👏👏👏

سلام عزیزم ببخشید بخاطر تاخیرگزارش .. گزارش#  

صبحانه=خامه+نان=۲۶۳

ناهار=۷ق پلو+۲ق خورش لوبیاسبز=۲۲۶

میانوعده=انگور=۱۲۴

شام=آبگوشت+۱کف دست نان لواش+۴ق نخود پخته=۴۸۴

کالری مصرفی=۱۰۹۷/کالری مجاز=۱۳۶۰

ورزش فقط پیاده روی

آب=۷لیوان

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
به من میگن جفتش میاد 😂😂😂 الی هستی عکس صورتم تو چاقی قبل و بعدم و‌بزارم تو هم ببینی اره یا نه فقط ...

الان هستم عشقم حتما تو خابی😀😀

اومدم اومدی بذار ببینم روی ماهتوووووو

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
به دخیلی شبییدار درهارو‌خوب قفل کن دزد اینا نیاد به تاپیک شبیخون بزنه  من رفتم بلالا بوووووس💝 ...

تاجگذاریت مبااارک عشقووول👑👑👑👑👑👑👑

برازنده اته چقدررررررررررر👏👏👏😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
 اینم عکس دو‌نفرمون😂😂😂😂😂

کدومتون پایینیه؟😅🤣🤣🤣

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

پروفایلا برق برقی شده ادم حس میکنه عروسی اومده . دلمون واشد😀

😂😂😂😂😂  الهه  رو‌هر‌ ‌کدوممون  یه گونی اکلیل خالی کرده.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز