2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست
واااای مباارکه 😍😍😍😍♥️♥️♥️

فدااتتتتتتت😍ممنون گلم🤗

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهه جون من روزی ۱۱۰۰کالری میخورم الان ک احتیاجی نیس بیشترش کنم؟ فعالیتم ک ماشالله فقط درحد غذاپختن و ... دارم😑

@بامدادخمار    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
😂😂😂😂😂😂 گاهی وقتا میگم شاید خدا میخواد من و شوهرم بیشتر کنار هم خو بگیریم عشق رو پرورش بدیم😍

بخدا بیکاری انقدر عجله داری  الان قشششنگ از کنار هم بودن و راحت خوابیدن و راحت غذا خوردن و اروم بودن مغزتون لذت ببرید😫😫باور کن بچه از دور قشنگه 😬 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بخدا بیکاری انقدر عجله داری  الان قشششنگ از کنار هم بودن و راحت خوابیدن و راحت غذا خوردن و ...

آخه انتظار خیلی بده😬😬😬😬😬

والا😍....راحت میخابم میگردم دلواپسی ندارم....جمله سمیه خیلی قشنگ بود صبر کردن اوج احترام ب حکمت خداست🦋🦋

به حکمتش دل بسپار 🌿
الهه جون من روزی ۱۱۰۰کالری میخورم الان ک احتیاجی نیس بیشترش کنم؟ فعالیتم ک ماشالله فقط درحد غذاپختن ...

اره عزیزم اگه فعالیتت کمه کالریتو زیاد نکن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره عزیزم اگه فعالیتت کمه کالریتو زیاد نکن 

ممنون گلم😍

انشالله بارداری ب خوبی پیش بره بعد زایمان باز میام🥵🥵🥵

ممنون گلم😍 انشالله بارداری ب خوبی پیش بره بعد زایمان باز میام🥵🥵🥵

انشالله خیلییی عالی پیش میره اصلا استرس نداشته باش ♥️

انشاءالله که عالی کم میکنی وزنت رومیری تثبیت 😘😘 💪💪

گزارش#  

@آسنات۹۹
سلام

ناهار .پلو ۱۵۰ گرم..کباب فیله ۵۰ گرم   ۳۰۵ کالری

شام.تخم مرغ اب پز ۲ عدد. گوجه ۱
۱۸۵ کالری

میان وعده.نارنگی.۳۰ عدد پسته  ۱۵۶ کالری

مصرفی..۶۴۶
مجاز ۱۲۰۰

اب ۱.۵ لیتر

ورزش
۱ ساعت حلقه
۱۰ دقیقه رقص
چالش ۳۰ روزه شکم
چالش شنا ۳ ست ۲۰ تایی
چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
زن بامداد🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸