2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
سلام گل مهربون😆 من امروزورزشاموکامل نمیرم اخه لک دیدم احتمالاتافرداشدیدشه پریودیم فقط دارم الان حل ...

سلام گلِ ناز😁

پس اصلا حلقه نزن،  حداقل ۳ روز اول... چون هم دردت و هم دوره و‌ مقدار  پری ات شدید میشه!!!!

ورزش های سبک داشته باش😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@mamanali95  سلام زهرا جون... خوبی عزیزم.. چه خبر چیکار کردی ب موعدت رسیدی یا هنوز نرسیدی؟  انشاءالله امیدوار باشم ب باداریت؟ 😍😍

و یه سوال دیگه من شنبه دوتا آمپول پروژسترون زدم پری شم اما هنوز نشدم 😣

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سمیه1396    سلام عزیزم😍.... ببخشید من فکر کردم گزارش دیروز رو فرستادم🙄 4روزتاجذابیت ...

سلام‌گلم🌸

فدا سرت.. سرت  شلوغه، از بس گزارش میبینی، فکر کردی لابد گزارش خودتم فرستادی😁😁😁😁 من خودمم بعضی وقتا فکر میکنم دادم، بعدش یادم میاد که دیگه قضا شده🤣

عالیی بودی👏👏👏👏راستی یه چیزی، ماهی را خالی خالی ، بدون نون و یا  ‌سبزیجات خوردی؟؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام‌گلم🌸 فدا سرت.. سرت  شلوغه، از بس گزارش میبینی، فکر کردی لابد گزارش خودتم فرست ...

آره واقعا ذهنمم خیلی مشغوله هم اینکه هنوز پری نشدم و هم اینکه حرفای دکتر تو ذهنم مدام تکرار میشه....

آره 150 گرم ماهی بود تیکه تیکش کردم روش کنجد و کشمش ریختم خوردم بعضی وقتا هم یه گردو خورد میکنم روش

قضا رو خوب اومدی😁😁😁😁

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلِ ناز😁 پس اصلا حلقه نزن،  حداقل ۳ روز اول... چون هم دردت و هم دوره و‌ مقدار&n ...

گزارشم عزیزم

حلقه نیم ساعت

6لیوان اب+2لیوان چایی کمرنگ

مجاز980

مصرفی790

کم کالری بستم ،بخاطرکالری اضافی دیشبم😥💪😄

و صبر عادت ماست.... 🦋

آره واقعا ذهنمم خیلی مشغوله هم اینکه هنوز پری نشدم و هم اینکه حرفای دکتر تو ذهنم مدام تکرار میشه.... ...

نوش جونت👌👌👌

راستی دکتر مگه چی گفته؟

نوش جونت👌👌👌 راستی دکتر مگه چی گفته؟

مرسی عزیزم🦋

شنبه ک رفتم گفت دیگه دارو روت جواب نمیده باید بری مرکز نازایی......خیلی پریشون شدم با این حرفا...این چند روز همش دارم سعی میکنم آروم شم...اما یکم سخته

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارشم عزیزم حلقه نیم ساعت 6لیوان اب+2لیوان چایی کمرنگ مجاز98 ...

خوبه گلم👏👏👏👏  

مرسی عزیزم🦋 شنبه ک رفتم گفت دیگه دارو روت جواب نمیده باید بری مرکز نازایی......خیلی پریشون شدم با ...

نه بابا.. اصلا  به خودت استرس ‌پریشون نده... 

خیلی پیش میاد که اشتباه تشخیص  بدن و یا داروی مناسب را ندن!!‌

فوقِ فوقشم، علمم اینقدررر پیشرفت کرده که به طریق مختلف میشه باردار شد.... 

و در اخر اینکه، همیشه به خدا توکل داشته باش...صبر اوج احترام هس به حکمت خدا... 

گزارش#  

@فندق_فسقلی جوووونم 🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
مرسی عزیزم🦋 شنبه ک رفتم گفت دیگه دارو روت جواب نمیده باید بری مرکز نازایی......خیلی پریشون شدم با ...

اهمیت نده فقط بسپار به خدا 

جاری من دکترا بهش گفته بودن بچه دار نمیشی دنبال دو درمون هم نباش الان یه دختر و یه پسر داره که دهنشو صاف ‌‌صوف کردن 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@mamanali95    سلام زهرا جون... خوبی عزیزم.. چه خبر چیکار کردی ب موعدت رسیدی یا هنوز نرس ...

سلام عزیزم سلامتی فردا موعدمه 

بی بی چک دیروز زدم هاله داشت😍انشالله شنبه میرم آزمایش برام دعاکن توراخداااا ایندفعه بمونه برام دیگ طاقت سقط ندارم😔😔

فکرکنم تا ۱هفته بعد پرژسترون باید بشی دیگ؟

نمیدونم والا چرا هنوز نیمده پری 😥

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

سلام منم میتونم از اول مهر عضو گروهتون بشم برای باردار شدن باید لاغر کنم وزناتون رودیدم وزن من بیشتر از صده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

انشالله به زودی دامنت سبز بشه من ک همیشه دعات میکنم🙏همه منتظرا انشالله به زودی نی نی داربشن

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
نه بابا.. اصلا  به خودت استرس ‌پریشون نده...  خیلی پیش میاد که اشتباه تشخیص   ...

آره میدونم الان من مشکلم حقیقتا فقط کنار اومدن با خودمه و ب آرامش رسیدنه...وگرنه همچیو میسپارم ب خدا و واقعا صبر میکنم....

این چند روز همه اتفاقا و خبرها با هم شد یمقدار روحیم خستست🦋🦋🦋🦋

ممنونم از صحبتهای شیرینت عزیزم❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿