2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی عزیزم ❤❤ بعد این همه مدت فست یادت میره ؟؟😂

آره والا یادم رفته بود اصلا حواسم نبود فردا فست میگیرم.

۹روز تا موفقیت
#گزارش   
ص:لواش+نیمرو
ن:خوراک مرغ+لواش
م و: آب طلابی+هندوانه+هلو+ساقه
ش:یه تیکه مرغ
ورزش پیاده روی
چالش چوب✓
چالش شنا روی دیوار
آب خوردم
مجاز۱۷۰۰ مصرفی ۱۵۰۰ 

اره کالری شماری می کنم ولی چون مثل قبل خودم غذا درست نمیکنم دیگه نمی‌دونم مامانم اون تو چکار کرده دی ...

بازم خوبه👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الان دیدم چرا شکل ات عوض شده🤣🤣🤣

😂😂😂😂 موهامووو زدم.. بهمممم میاااد😂😂😆😂😂

به مناسبت چالش و‌تا‌پیک‌جدید، تغییر چهره دادم😁 اونجا دیگه سرگروه نیستم،  راهنما هستم به همراه دیانا جون

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم...اول مهر حتما بیا روز یکشنبه هم ک وزن دادی وزن شروع چالش و پایان چالش و گند کیلو کاهشتو ...

عزیزم وزن شروع چالش رو یادم نیس 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
پس کی سرگروه سبزهاس🙃🙃🙃من سرگروه خودم رو میخوام🙃🙃🙃

گلم

تو چالش جدید، یه خورده قوانین فرق میکنه.. صبر کنید که در تاپیک جدید باز بشه و توضیحاتش را بخونیم 😊سرگروه  سبز را هم تو‌جالش جدید اعلام میکنیم..

سلام عزیزم...اول مهر حتما بیا روز یکشنبه هم ک وزن دادی وزن شروع چالش و پایان چالش و گند کیلو کاهشتو ...

منظورت از شروع چالش همون وزن اول رژیم بود؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام عشقم نازگل قشنگم چطوره 😍😘چیشد مائده کار مهاجرتتون 

نازگلم خوبه خداروشکر

دهمین دندونش داره در میاد

حرف زدنو شروع کرده، از صبح که بیدار میشه به سبک خودش در حال خرف زدنه تا شب که بخوابه

برسام و بهار چطورن؟ 

برسام بزرگ. شده؟ 

هیچی کارای اینجامون هنوز تموم نشده، در حال انجامشون هستیم تا ببینیم چی میشه

قربونت😘چشمات خوشگل دیده😅😅

سلام عزیزم

صبحانه قهوه و بیسکویت ساقه طلایی 2عدد 

میان وعده سیب 

ناهار ماکارونی 8قاشق و کاهو 

میان وعده بادام 10عدد 

شام تخم مرغ اپز وکاهو وگوجه 

ورزش حلقه اروبیک رقص وچالش روسی دیوار 

کالری 1180 .کالری مجاز 1200