2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287360 بازدید | 36895 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم  اپ  قدرتی هس و همچنین شنای روی دیوار‌و‌چرخش روسی هم  قدرتی هستن!

من میتوانم💪🏻💚

راستی من دیروز یعالمه خیارشور خوردم،،،وزن کاذبه بخاطر اینم هست آره؟😲😲😲😲

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش#   افطار بامیه سرخ شده نصف لیوان.بادمجون سرخ شده ۱برش.لواش سبوسدار ۴کف.چای خرما(۳۸۰) ش ...

سلام عزیزم...روزت قبول باشه...نوش جونت....عالی گلم خیلیم خوووب...بگو ک دعا کردی برام😉😍💛💛💛💛💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گل🌺 گزاررررش#   صبحانه= کورن فلکس+ شیر  ناهار= تاس کباب+ کاهو  میان وعده= ...

سلام عزیزم...حالت بهتر شد؟ وضعیت پات بهتر شد؟

نوش جونت..همچی عالی آفرین بر تو 😍💛💛💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
گلی من امروز آلزایمر گرفتم فراموش کردم که فست هست امروز 😑 خاک عالم🙈

من فکر کردم بخاطر حالت فست نگرفتی امروز😅

ایرادی نداره گلم دیگه گذشته  ....ب امید خدا فست روز شنبه رو خوب ببند😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سرگروه جان من میخام مهر عضو شم باید چیکارکنم قدم163 وزن68

سلام‌گلم..

چایی نخورده، سرگروهت شدم😂😂😂👌👌👌👌👌

اول مهر میایی تاپیک، احتمالا تاپیک جدید میزنیم که اخر همین تاپیک‌لینکش را میزاریم... 

میایی و خودت را معرفی میکنی و طبق وزن الان و هدفت، داخل یکی از گروه ها عضو‌ میشی😉 به همین خوشمزگی😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره خیلی باباییه

پس خیلی مهربونه شوهرت😊👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم🌼🌼گزارشت حرف نداره😍😍عالی بودی باریکلاا👏👏👏👏

سلام عزیزم خوبی؟

گزارش#  

کالری مجاز 1340

کالری مصرفی 1294

صبحانه نان و پنیر

ناهار کوفته

میان وعده قهوه و هندوانه

شام: آش رشته

آب 8 لیوان

ورزش انجام شد

چالش شنای دیوار انجام شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
من میتوانم💪🏻💚 راستی من دیروز یعالمه خیارشور خوردم،،،وزن کاذبه بخاطر اینم هست آره؟😲😲😲😲

اینم راهی هست واسه کاذب شدن وزن😆😆😆😆 اقاا میدونی و باز میری به صراط غیر مستقیم 🤣🤣🤣🤣

اینم راهی هست واسه کاذب شدن وزن😆😆😆😆 اقاا میدونی و باز میری به صراط غیر مستقیم 🤣🤣🤣🤣

شیطان رجیم سر راه نشسته😁

آخه 800گرم خیلی زیادع😲...سه هفته باید خودمو بکشم تا کم شه🤒

به حکمتش دل بسپار 🌿

انگیزه#  

کمروووو   ،، جووووونزززز.. 

شیطان رجیم سر راه نشسته😁 آخه 800گرم خیلی زیادع😲...سه هفته باید خودمو بکشم تا کم شه🤒

همینه دیگه، قطره چکونی کم میکنیم... با  شلنگ پرفشار زیاد میشم.

😂😂😂🤣 عیب نداره، ۱۰۰ سال اول رژیم سخته...