2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287317 بازدید | 36895 پست
اره گلم برگشتم.الان گزارش بدم یااخرشب؟

به سلامتی..

هر وقت که کامل شد، بفرس😉 فقط قضا نشه😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها تاریخ عضوگیری همون ۱ مهره؟یا تغییر کرد؟

سلام‌گلم..

همون اول مهر...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلی ممنون  عزیزم بچه ها نتیجه دیدن؟

بعضیا  به وزن هدفشون رسیدن..بعضیا هم کم مونده به وزن هدف برسن .. و تعدادی  تو مسیرن..

این تاپیک وزنمون هس..

نگاه کن به وزن شروع  و ‌وزن الان.. 

(فقط داخلش چیزی ننویس!)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4137103/تاپیک-وزن-بامدادخمار?page=22 

قربونت عزیزم😍😍😍😍😍😍

سلام گل🌺

گزاررررش#  

صبحانه= کورن فلکس+ شیر 

ناهار= تاس کباب+ کاهو 

میان وعده=خیار+ انگور+ خرما+ چای + دمنوش+ نسکافه+ پاپ کورن 

شام= مرغ گریل + ماست سبزیجات

آب=۸لیوان 

کالری مصرفی=مجاز=۱۷۰۰

چالش ۸۶ روز ✔

چااش آب ✔

چالش وعده سبک ✔

چالش لقمه با سبزیجات ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
شوهرم رفته دخترم مدام بهونه میگرفت هر نیم ساعت بیدار می شد

چقدر باباییه😍نازیی.. 

فدات خوشگلم😘😘😘بدن نیازداره یوقتایی فقط میدونم خودت هدف داری وزیاده روی نمیکنی💙💙💙

گزارش#  
سلام
صبحانه..سیب   ۴۱ کالری

ناهار..۱۰۰ گرم خورشت قیمه   ۱۸۵ کالری

شام.۳۰ گرم گوشت   ۸۴ کالری

میان  وعده.نارنگی ۲ عدد خرما هلو
۱۷۷ کالری

مصرفی ۴۷۸
مجاز فست

اب ۱.۵ لیتر

ورزش نیم ساعت حلقه
چالش شنا دیواری ۳ ست ۱۵ تایی
چالش تناسب اندام ۳۰ روزه
گردگیری کل خونه اگه حساب کنید 😅😅حدود ۵ ساعت پشت سر هم کار کردم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
چقدر باباییه😍نازیی.. 

سلام سرگروه جان

من میخام مهر عضو شم

باید چیکارکنم

قدم163

وزن68

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم