2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
سلام دوستای قشنگم ممنونم که به یادم بودین  منم دلم براتون حسابی تنگ شده ولی فعلا نمیتونم بیام& ...

سلام مهدددددددددددیه جووووون😍😍😍😍😍😍😍😍

واای دلمون برات تنگ شده بود دختر🥺🥺🥺🥺🥺

هر جا هستی مواظب خودت و دسته گلت باش😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سمیه1396  

سلام گلم 🌺

صبحانه 👈 نان روغنی 27 گرم  + پنیر 12 گرم

میانوعده 👈 خرما رطب

ناهار 👈 اش رشته 200 گرم

میانوعده 👈 سیب + ترشک(خونگی) + لواشک + عسل+ شاهدانه + خرما 2 عدد + کشمش

جمه کالری 👈 831 تا اینجا😟

تا اینجا خوب پیش رفتم و خودم رو نگهداشتم😢
ولی آخر شب یک موضوعی پیش اومد که پرخوری کردم😓ساعت 11 شب من اش و نون شیرمال و نون روغنی و سیب کوفتم کردم😢😓

امروز شاید نتونم فست بگیرم چون هنوز حالم بده
ولی سالم خوری میکنم و تا جای کالری مجاز انشاالله

اگه چند روز فقط ورزش نکنم ولی سالمخوری کنم مشکلی پیش میاد؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عالیه یعنی هم یبوست رو خوب میکنه از اون ور بدن رو تقویت میکنه برا روغنش...آره میشه کمتر بزنی عزیزم و ...

مرسی گلم... منم امتحانش میکنم😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂😂😂😂 عجب سخن پرمحتوا و سنگینی

حقیقتی بس تلخ😂😂😂😂😂😂

راستی سمیه میگم من تا پری نشدم وزنم کاذبه!؟؟ صب پا شدم رفتم رو ترازو میدونم نباید میرفتم اما این چند روز خیلی استرس دارم...۵۸/۸٠٠بودم😳😳😳😳....مگه بعد از یکشنبه روز ب روز نباید وزنم کمتر شه؟🤐

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سمیه جوووونز❤❤❤ کو گزارش پس؟؟😆😆😆

عهه.. گزارش من یا گزارش خودت😏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دوستای قشنگم ممنونم که به یادم بودین  منم دلم براتون حسابی تنگ شده ولی فعلا نمیتونم بیام& ...

سلام گلم..

باید از یه مرورگر دیگه لابد بیایی..

موفق باشی در پروژه... ولی جقدر طولانی شدا😩

@سمیه1396     سلام گلم 🌺 صبحانه 👈 نان روغنی 27 گرم  + پنیر 12 گرم میانوعده 👈 خ ...

سلام‌گلم🌸

چقدر دیر گزارش دادی🤨

پری ات هم تموم شده، قرار بود این هفته جبران  کنیا😑

فقط سالمخوری بدون ورزش، تا یه جند روز، اتفاقی نمیفته.. وزنت ثابت میونه ولی کاهش نخواهی داشت! ولی اگه ادامه دار بشه، سایز ‌وزنت زیاد میشه!

باشه سمیه جووووووون😤 پفکی بودن بهانست وگرنه منم پفکی ام😕

بهانه 😅😅😅 

حقیقتی بس تلخ😂😂😂😂😂😂 راستی سمیه میگم من تا پری نشدم وزنم کاذبه!؟؟ صب پا شدم رفتم رو ترازو میدو ...

درسته، به خاطر به هم خوردن هورمونا و‌نشدن پریت، بدنت ورم کردنه و‌وزنت کاذبه... 

بعد پری، وزنت کم کم درست میشه... اگه هم مطمعنی که باردار نیستی، حتمااا ورزش داشته باش..😉

درسته، به خاطر به هم خوردن هورمونا و‌نشدن پریت، بدنت ورم کردنه و‌وزنت کاذبه...  بعد پری، وزنت ...

ورزش دارم باردار ک اصلا نیستم🤭

تا ببینیم چه شود🍃

میگم من غیر از این ورزشهایی ک مینویسم چی پیشنهاد میدی برم؟ غیر از پروانه و طناب

به حکمتش دل بسپار 🌿
ورزش دارم باردار ک اصلا نیستم🤭 تا ببینیم چه شود🍃 میگم من غیر از این ورزشهایی ک مینویسم چی پیشنها ...

پیاده روی ترکیبی و رقص هم عالیه..+ ماساژ شکم با روغن..اینا را انجام بده و باید صبر کنی... 

@سمیه1396  سلام گلم🐥🐥

۶روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚

🐦صبحانه : شیره انگور + ارده + کنجد + دمنوش به لیمو = 125 کالری🌸

🐦ناهار: دو تخم مرغ آب پز+ کاهو=190 کالری🌸

🐦شام: ماست + کشمش =91 کالری🌸

🐦میانوعده: نصف لیوان آب هویج + پسته + دو لیوان چای سبز دارچینی + هویج=103 کالری 🌸

🐥کالری فست 700🐥

🐥کالری دریافتی 509🐥

🧸چالش 8 لیوان آب🧸

🧸چالش شنای دیوار 🧸

🧸چالش چرخش روسی🧸

🧸چالش چوب🧸

🧸حذف قند و شکر🧸

🧸ورزش پیاده روی🧸

🧸30 روز تناسب چالش شکم🧸

🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚🦋🦚

به حکمتش دل بسپار 🌿