2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست
سلام فاطمه جونم...طرز تهیه کاچی رو ک درست میکنی بهم میدی؟🙈😘❤

سلام عزیز دل...چشم برات میزارم...

مواد لازم برا کاچی خودم پز😅

زیره سیاه...زیره سبز..تخم شوید..رازیانه..من علاوه بر اینا زیره سیاه هم یه قاشق آسیاب شدش رو میریزم توش یعنی اضافه بر سازمان چون خوشمزه تر میکنش. چهار زیره رو میتونی از عطاری آمادش رو هم بگیری یعنی آسیاب شدش رو..

خب اول روغن زرد گوسفندی یا اگه در دسترس نبود زرد گاوی رو به اندازه یک لیوان بریزید داخل قابلمه بعد چهار زیره رو بریزید داخلش یه تفت کوچولو بدین وهم بزنید بعد نبات رو بستگی به خودتون داره که زیاد شیرین دوس داشته باشین یا کم شیرین ..من خودم نبات رو یکم کمتر میزنم..بعد که نبات رو انداختین سریع آب میریزین روش وتند هم میزنید تا مخلوط بشه و جوش بیاد حالا بزارین تا بجوشه آبش کامل بخار بشه وبروغن بیاد حواستون باشه که قشنگ آبش کشیده بشه وگرنه اگه آب داشته باشه اذیت میشین یعنی بدن رو اذیت میکنه پس وقتی کامل خشک شد خاموش کنید بزارید ولرم بشه بعد با نون نوش جون کنید...دقت کنید موقع بروغن اومدنش سریع خاموش کنید که با روغن نباید دوباره تفت بخوره وگرنه چهار زیره میسوزه و تلخ میشه پس حواستون باشه مرحله آخرش رو..😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام عزیز دل...چشم برات میزارم... مواد لازم برا کاچی خودم پز😅 زیره سیاه...زیره سبز..تخم شوید..راز ...

اینه ساناز جونم ☺😚

@sanaz718

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیز دل...چشم برات میزارم... مواد لازم برا کاچی خودم پز😅 زیره سیاه...زیره سبز..تخم شوید..راز ...

سلام چقدرجالبه کاچی بدون آرد😍حیف که روغن زردچه گوسفندی چه گاوی رونمیتونم بخورم وگرنه امتحانش میکردم😅😅

@nafas7720     @yaldaهستم     @newyork    

سلام عزیزم

صبحانه قهوه و بیسکویت ساقه طلایی 2عدد 

میان وعده سیب 

ناهار پلو و قیمه 8قاشق و کاهو 

میان وعده بادام 10عدد 

شام تخم مرغ اپز وکاهو وگوجه 

ورزش متاسفانه وقت نکردم 

کالری 1180 .کالری مجاز 1200

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
#گزارش ‍  مجاز :١١٨٠ مصرفي:١٢٣٧ صبحانه :پنير ،عسل،نان بربري ،گردو>>>١٩٣ ك ...

سلام گلم به غیرازکرانچی وبیسکویت میانوعدت خوب بودی👏راستی دیروزم ناهاروشامت پلوبودبرنج یک روزدرمیان باشه 🌼استراحت کن انشاءالله حالت که بهترشدجبران کن باورزش وسالم خوری🌼🌼😘😘

سلام خوشکلای من پست بالا رو با دقت بخونین😘☝🏻☝🏻☝🏻 @فریماهی     @abremaman ‍ &n ...

سلام عزیزم من خوندم متن الهه جونو 

صبحانه ارده شیره نون تست چای ۴۴۳ کالری 

ناهار اسنک یه لیوان دلستر ۳۲۶ کالری 

شام لوبیا پلو ۸و نیم قاشق و ماست محلی ۳۶۸ کالری 

میان وعده هندونه شیر بیسکویت بدون شکر یدونه اسنک ۴۰۷ کالری 

دو لیوان شیر مجاز خوردم 

مجاز ۱۵۸۰ مصرفی ۱۵۴۰

امروز کلا اسنک و تست بود 😑😑

۴۰ تا کمتر خوردم به خاطر دیشب ۳۰ تا میمونه که از فردا شب کم میکنم ورزشم نتونستم بچم امروز همش بیدار بود و ‌....

بوس تامام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
نكنه بچه شير ميدي خواهر اينقد شير ميخوري چه خبره🤧

قرار داد داره با شرکت پاک😂😂😂😂😂😂 به شرکت شیر میده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قوربونت 😍بعضي موقع ها پيش مياد ديگه  از چاقا بازي و منگ بازي نگو كه ركورد دارم تو دختراي فامي ...

الهییی😂😂😂😂😂😇😇😇🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤚🏻🤚🏻🤚🏻😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سميه عزيزم من كلي كار دارم وقته گزارشو كالري شمارو اينارو ندارم يكشنبه ميام وزنمو ميدم عزيزم گفتم خ ...

فدات دا🌸

یکشنبه منتظرتم😉تا قبل ظهر خودتو برسون

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@آسنات99  

گزارش#  

سلام  گلم.😘 شب بخیر

7 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن 

ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و اب لیمو ترش و 20 گرم عسل( کالریش تو صبحانه زدم) 

مجاز 1160 کالری 

مصرفی 1154 کالری 

اب 20 لیوان

صبحانه 278 کالری

نان لواش سبوسدار 35گرم + پنیر کم چرب 30 گرم + گردو 1 عدد + خیار یه نصفه + گوجه فرنگی یه نصفه + عسل 20 گرم

میانوعده 201 کالری 

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 1 عدد + سیب زرد 130 گرم

ناهار 356 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 1 بشقاب + آبگوشت کوبیده 150 گرم + نان سنگک 35 گرم + سبزی خوردن 1 لیوان

میانوعده 179 کالری

مغز پسته خام 3 عدد + مغز بادام خام 3 عدد + شلیل وزن شده با هسته 170 گرم + هلو وزن شده با هسته 130 گرم + انار دون شده 50 گرم

شام 140 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 1 بشقاب + ماست و خیار 250 گرم

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها 

صبح 1 ساعت پیاده روی سریع 

عصر 35 دقیقه پیاده روی سریع + 35 دقیقه ورزش قدرتی + درازنشت 3 ست 40 تایی + چالش چوب 3 ست 80 تایی + شنای دیواری 2 ست 30 تایی 

مسواک صبح و شب

ماسک ارد جوانه گندم و ماست 

چالش اب قبل از وعده های غذایی 

چالش وعده غذایی بدون نان و برنج

مولتی ندارم

@nafas7720     @yaldaهستم     @newyork    

سلام‌گزارش ۲۴ شهریور 

صبحانه ارده .خرما .گردو ۲۷۵

ناهار ۵ قاشق کته و ۳ قاشق قورمه سبزی ۱۷۲ کالری 

شام نان تافتون ۴ کف دست .و یک عدد سفیده تخم مرغ ۱۸۵ کالری

میان وعده .شیر .شلیل.هلو.خربزه .خیار ۴۸۵ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰

کالری مصرفی ۱۱۱۷ کالری 

چالش آب 

چالش یک وعده سبک

چالششنای دیوار دو ست ۱۲ تایی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊