2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287360 بازدید | 36895 پست
خوبه عزیزم فقط مصرف نون و کنترل کن👍👍❤❤ ورزشتم تغییر بده قدرتی برو💪💪

اصلا وقت ورزش ندارم سپیده جون الان بیشتراز یه هفتس که یکسره میرم خونه برادرم تا شب دیگه هم بچه خودمو نگه میدارم هم مال اونو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم ورزش خیلی تو کاهش تاثیر داره سعی کن هرجور شده انجام بدی❤❤❤

باشه یکم سرم خلوت شه انجام میدم.این چند روزه انقد بهم فشار آمده کمرم دردش صدبرابر شده.هروقت فشار میاد بهش یا زیاد سرپا وامیسم اینجوری میشم

واي سميه داداشم فداش شم شكموعه ابجيشه  هرچي ميخوره واسه منم ميزاره كنار دورش بگردم از بچگيش اي ...

واای‌چه داداش مهربونی😍... خدا حفظش کنه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربونت برم مهربون.تنهایی سخت نیست؟

خدا نکنه گلم🌸

سختیش‌که خیلیی سخت هست،وقتی ادم از بهترینش تو‌زندگی فرسنگها دور بشه..دیگه  هر انتخابی، عواقب خودشوداره...باید دید که انتخابه ارزششو داره یا نه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای وای ببخش ابی شد اخه حتما بعدش خراب شده شده معدرت میخوام تو زنمت افتادی

فدا سرت.😉 دفعه های دیگه، بعد ِ ارسال یه چک کن که مطمئن شی‌تا من حتما بتونم‌جوابت را بدم.

سلام گلم خونه مادرهستم،احتمالاتایک ماه دیگه باشم.وزن امروزم58،200😕الان قدرتی کارمی کنم که پوستم جمع ...

سلام‌گلم🌸

چقدر دیر وزن دادی🤕🤒

اوضاع خوبه ؟ همه جی در امن و امانه؟ 😉

خانوما چطوری انگیزه# هارو پیدا کنم ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خوشگلای گروه آبی💙💙💙 امروزهمتون تقریباً کاهش داشتیدواین خیلی عالیه به همتون افتخارمیکنم که اینقده ...

سلام عزیزم

🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙🌸💙

صبحانه👈شیر+پنیر+نان 20 گرم=191

ناهار👈کوکوسبزی+نان+کاهو=360

شام👈خوراک لوبیا=300

میان وعده ها👈شیر+کره بادام زمینی+آل=349

آب👈7 لیوان

ورزش👈1 ساعت فیتنس

کالری مجاز و مصرفی👈1240

💙🌹💙🌹💙🌹💙🌹💙🌹💙🌹💙🌹

@honamik29192   گزارش#  

سلام سرگروه جون عزیزم  

صبحانه: نان سبوس دار 0.5 کف دست+پنیر 20 گرم+نسکافه 1لیوان+انگور 30گرم. کالری:174

ناهار: پیتزا پنیر 3برش. کالری:579

شام و میان وعده: تخمه کدو 35 گرم+هلو 1عدد+انجیر خشک 1عدد. کالری:315

آب: 8لیوان

ورزش: پیاده روی 45 دقیقه

چالش: چای سبز، دمنوش

کالری مجاز: 1100

کالری مصرفی: 1068

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
@nafas7720     @یاشار_مامان     @sahar70     @newyork   ...

سلام عزیزم..

گزارش# امروز..

صبحانه=۳لیوان آب هویج=۲۹۲

ناهار=۸ق ذرت مکزیکی=۷۵۶

شام=خورشت قیمه+۸ق برنج+۱لیوان دوغ=۴۲۲

زیاد سالم نخوردم امروز ببخشید دیگه هوس کرده بودم وگرنه ذرت مکزیکی نمیخوردم کالریم بالازد فردا جبران میکنم

مصرفی=۱۴۷۱/مجاز=۱۳۶۰

آب=۷لیوان/ دمنوش رازیانه

ورزش قدرتی۵۰ دقیقه ۷۷۸کیلوکالری
پلانک کراس زانو۳۰تا
کرانچ اکس من۲۰تا
کرانچ۹۰/۹۰=۳۰تا
حرکت سوپرمن=۳۴تا
بالا اوردن پا ۹۰درجه=۳۰تا
حرکت حشره مرده=۳۴ تا
پل باسن=۹۰تا
پلانک سمت چپ و سمت راست=۲ تا ۱۲۰ ثانیه
لانچ=۳۶تا
حرکت لمس پاشنه=۵۰تا
شنا دیواری=۵۰تا
کف زدن بالای سر=۴۰تا

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
@عروسترکم    ‍ ‍  @مامانجوجوبودم     @بامداد_خمار     ...

باشه عشقم حتما❤🙏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤