2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
گزارش# سلام صبحانه خرما .چایی۴۰ کالری ناهار ۱۵۰ گرم شوید پلو..۱۵۰ گرم مرغ.۱۸۰ گرم ماست. فلفل تند ...

سلام🌼🌼

عالی بودی💙💙💙فقط چیت رویادمه الهه جون گفتن اگه رژیم جدیدکه وزن ×۲۰_۳۰۰یا۴۰۰میشدروگرفتیم هر۱۰روزیه وعده چیت باشه الان شمابافرمول جدیدپیش میری؟؟

ورزشم دشمنت شرمنده باشه فردارو حتماً جبران کن💪💪💪

🤣🤣🤣🤣🤣🤣جا موندم خودت باید قبولم کنیا😛😛

۱ مهر بیا بدون هیچ ضامن و زنبیلی جا میشی😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام إ چرا فکر کردم ۵۷/۵۰۰بودم اخ جون ۷۰۰تا کم کردم پس

🙃.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام🌼🌼 عالی بودی💙💙💙فقط چیت رویادمه الهه جون گفتن اگه رژیم جدیدکه وزن ×۲۰_۳۰۰یا۴۰۰میشدروگرفتیم ...

سلام عزیزم .میشه برا من این رژیم جدیدوچیت رو یه توضیح بدین؟یا اگه صفحه توضیح الهه جون رو میدونین بگین خودم بخونم

چرا عزيزم از امروز به بعد گزارش ميدم چشم ميبخشيد يه مدت گرفتار بودم  گزارش#   كالري مج ...

سلام🌼🌼

گلم خبرندادی گفتم شایدرفتی تثبیت لیست وزنم گذاشتم انشاءالله هفته آینده اسمت رومینویسم.گزارش امروزم هم برنج دووعده زیاده یک روزدرمیان اونم بهتره توی وعده ناهارباشه عزیزم💙💙فرداهم حتماً ورزش وچالش یه وعده سبک بدون نان وپلووچالش شنای دیوارروبرو موفق باشی💙💪🌼

بفرماييد عزيزم كالري امروزم چطوره عزيزم؟ هر ايرادي داره بگو لطفا يكي هم من سليقه شم ...

سلام عزیزم🌼🌼عالییی بود👏👏فقط کالری مجازومصرفی روهم بنویس😘ورزش وچالشاروهم انجام بدی عالی ترم میشه به امیدموفقیت💙💙💪💪

سلام🌼🌼 عالی بودی💙💙💙فقط چیت رویادمه الهه جون گفتن اگه رژیم جدیدکه وزن ×۲۰_۳۰۰یا۴۰۰میشدروگرفتیم ...

ممنون عزیزم..اره من منهای ۴۰۰ کردم کالریمودر واقعر۱۶۰۰ هستم ولی ۱۲۰۰ میبندم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
سلام گلم بهش بگیدفرداوزنش رو حتماً اعلام کنه🌼🌼

سلااام شب بخیر

بابت این دوروز ببخشید گزارش ندادم...ینی حساب میکنم کالریما و اندازه کالری مجازم مصرف میکنم ولی حوصلم نمیشه گزارش بدم یکم خستم😂😐

گزارش#  

هفت_روزمانده_تاجذابیت#  

صبحانه:یک عدد بیسکوییت+سه کف دست نان سبوس دار+یک قاشق غ شکلات صبحانه+یک لیوان چای=۳۴۵کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

نهار:یک کف دست نان لواش+یک تکه کباب تابه ای(البته از این کباب لقمه ای اماده ها بود ولی نداشت تو کرفس منم بجاش تابه ای زدم)+نصف گوجه فرنگی=۲۷۸/۵

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:یک عدد هلو=۶۰کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

شام:۰.۲لیوان ماست پرچرب+بیست گرم نان خشک=۱۰۴کالری

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش نداشتم

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

چالش هشت لیوان اب انجام شد

کالری مجاز:۱۱۰۰
کالری مصرفی:۷۸۸کالری

پرش میکنم😁

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلااام شب بخیر بابت این دوروز ببخشید گزارش ندادم...ینی حساب میکنم کالریما و اندازه کالری مجازم مصرف ...

سلام شبت بخیر🌼🌼

الهی عزیزم خسته نباشی کالری روزانتوسعی کن باخوراکی های سالم پرکنی تقریباً همیشه بیسکویت داری👿چالش یه وعده سبک بدون نان وبرنج (گرفتن لقمه باکاهویاکلم باشه)وچالش شنای دیواروانجام بده برای ورزشم یه وقت خالی کن خوشگل خانم اینجوری زودترنتیجه میگیری💪💪🌼🌼

سالامی دوباره

آقا نمشه 1 بامداد اول مهر عضو شم؟😁

و اینکه یکی تگم کنه دیگه😭😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
@nafas7720     @یاشار_مامان     @sahar70     @newyork   ...

سلام عزیزم

صبحانه نان و پنیر خرما

ناهار کوکو سبزی و گوجه 

میان وعده سیب وشلیل 

شام سوپ یک بشقاب 

ورزش حلقه واروبیک و چالش چوب وروسی و رقص یکساعت ونیم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56