2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
پس اینهفته به خاطر پرخوریت وزن نمیکنی، نه؟

سلام 

برای ریزش مو کدوم بهتره ؟ قرص زینک . هیرویت. زینک پلاس.بیوتین. سیستین ب ۶. یونی زینک

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

گزارش#  

صبحانه لواش ۴کف.کره نصف ق. عسل ۱ق مربا خوری.پنیر ۳۰گرم(۲۳۵)

ناهار سینه مرغ ابپز.ماست و دوغ ۱لیوان.سالاد شیرازی ۷ق(۵۵۳)

شام عدسی ۱ملاقه و نصفی.دوغ(۳۶۳)

میان وعده شلیل۲.هلو۲.خربزه ۲قاچ.انگور ۱لیوان.شیر کم چرب ۱لیوان.خرما۲.چای(۵۰۱)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۵۴

اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل.۷۵شنا دیوار چرخش روسی.۵۰طناب

@فندق_فسقلی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید پرسیدم فکر نمیکردم دوست نداشته باشی بگی حلالم کن. از شرایط زندگی و کاری اونجا راضی هستین؟پنا ...

میدونی به خاطر این بود که باعث نشم حتی ۱نفر یه حسرت کوچیک تو دلش بیاد به خاطر محل زندگیم.. مخصوصا با شرایط بد اقتصادی الان...

پناهندگی😉خدا راشکر ، شرایط خوبع  گلم..اینجا هر کسی طبق جَنَب و زحمتش ، میتونه پیشرفت کنه😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   صبحانه لواش ۴کف.کره نصف ق. عسل ۱ق مربا خوری.پنیر ۳۰گرم(۲۳۵) ناهار سینه مرغ ابپز.ماس ...

نوشجونت عزیزم...چه خوشمزه...همچی عالی و کامل مثل همیشه...آ باریکلا رژیمی نمونه💛💛💛💛🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام به همگی 😘 وزن هفته پیش پریود بودم..وقبلش۶۷/۹۰۰ این هفته ۶۸/۴۰۰🤪 کاچی وچای نبات خوردم😅 ...

سلام گلم

با ارده ی طلایی که داری، وزنت را ۳ سوته میاری پایین... هر چند که سایزا مهمتر از وزن هس و تو هم اندامت حرف نداره داا👌👌😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزدلم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه و باعث شادی و آرامشت باشن....من شوهرم تحت هیچ شرایطی نمیاد ک بریم ...

ممنون عزیزدلم💛💛💛

اتفاقا کار خوبی میکنی توکل کن به خدا ارامش داشته باش

باور کن درکمال ناباوری میبینی وقتی ارامش داری خدا بهت نی نی میده .توکلت به خدا🤗🤗😘

قربونت برم من🥰🥰🥰🥰💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خدانکنه خوشگلم😘😘😘🌼🌼🌼🌼 ماشاءالله به این کاهش دیگه چیزی نمونده به هدف💪💪💪💪فک کنم وزنتوسمیه بایدبزاره تولیست چیزی تاطلایی شدن نمونده فاطمه بانو😎😎

ممنون عزیزدلم💛💛💛 اتفاقا کار خوبی میکنی توکل کن به خدا ارامش داشته باش باور کن درکمال ناباوری می ...

یه بیت شعر هست شوهرم گاهی زمزمش میکنه کامل یادم نیست  اما اینه،،،،چراغ در دست و به بیراهه می رود..بگذار برود و ببیند سزای خویش......وقتی خود خدا چراغ راه زندگیمه و کنارمه واقعا چرا چشمامو روش بستم و تو یه مسیر دیگه دنبالشم🦋🦋🦋

به حکمتش دل بسپار 🌿
عهههه چرا پس هر کی می‌پرسید میگفتی قم هستی؟چرا من اونقدر خودمو بهت نزدیک حس میکنم پس 😅😚😚

عزیزممم💚

محل تولدم ، خوب قم و زندگیم قبلی ام.. محل تولد اولین و مهم‌ترین مکان برای هر شخصی هس... یه دلیلش را اون بالاتر نوشتم، ...مهم اینه دلمون به هم نزدیکه گلم🌸

خدانکنه خوشگلم😘😘😘🌼🌼🌼🌼 ماشاءالله به این کاهش دیگه چیزی نمونده به هدف💪💪💪💪فک کنم وزنتوسمیه ب ...

واقعا همش بخاطر انگیزه‌ایی ک از شماها میگیرم...اول الهه بعد زیبا بعد سهیلا ک سرگروهام بودن بعدش خودت اومدی😍 و همه بچه ها و سرگروههای تاپیک دمتون گرررررررم❤❤❤❤❤❤

یعنی الان رفتم گروه سبز؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
وزن#   @سمیه1396       سلام عزیزم  وزن اولیه ۶۳ هفته پیش ۵۹ ای ...

سلام گلم

اره این نشونه ی خوبیه☺️ و اینکه حتماااا وزنت کمتر از اینه و به خاطر پری و ورمت، وزنت کاذب شده😉

دیگه تو پری وزن نکنی دخترِخوب

سلام میشه بگید رژیم شوک چطوری بود من یادم رفته ممنون

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
واقعا همش بخاطر انگیزه‌ایی ک از شماها میگیرم...اول الهه بعد زیبا بعد سهیلا ک سرگروهام بودن بعدش خودت ...

توخودتت پرازانگیزه ایی خوشگل خانم اراده وپشتکاره خودتت حرف اولومیزنه💙😘😘😘آره طبق قوانین تایپک سبزی تولیست سمیه باشی بچه هامیبینن انگیزه اشون بیشترمیشه که خواستن توانستنه💪💪👏👏👏👏😍😍😘😘😘