2777
2789
عنوان

لیزر دست و پا

184 بازدید | 23 پست

میشه خواهشا راهنماییم کنید

یک سال و نیمه دارم لیزر کل دست و پا اصلااااا هیچ نتیجه ای نگرفتم . یک سال رفتم با دستگاه رولی سوپرانو تیتانیوم اونجا که حتی ۱۰ درصد هم نتیجه نگرفتم . بعد ۷ ماه رفتم یه جای دیگه با دستگاه شاتی گرویتی پلاس در حد شاید ۵۰ درصد موهام ریخت . حالا ۱۰ روز پیش دوباره رفتم یه جای دیگه با دستگاه الکس کندلا میگفتن ژلی شاتیه . یعنی هم ژل زدن هم شات میخورد . بعد بهشون گفتم من راجب دستگاهتون تحقیق کردم نوشته بود دستگاه اصل کندلا اصلا ژلی نیست . واسه شما چرا اینجوریه گفت شما به ما اعتماد کن یه جلسه بیا بعدش نخواستی نیا . حالا الان اینجایی که رفتم موهام حتی بیشترم در اومده . نمیدونم دیگه ادامه بدم یا نه . تا الان خیلی هزینه کردم . دکتر پوست اینجایی که لیزر میرم بهم قرص اسپیرونولاکتون ۲۵ داد گفت سه ماه اینو بخور ۳ جلسه هم اینجا لیزر بیا دیدی نتیجه نگرفتی دیگه کلا ول کن . مشکل هورمونی هم اصلا ندارم آزمایش دادم . ولی نمیدونم چرا نتیجه نمیگیرم . با ژیلت بدنم جوش میزنه و حساسیت دارم . نوره و کرم موبر هم موهامو نمیبرن . موندم چیکار کنم واقعا . یه راهنماییم کنید خواهشا

دوتا لیزری ک رفتی اصلا ب درد نمیخوره

من الکساندریت رفتم با هشت جلسه اوکی شدم

متاهلم. درسته گاهی ناراحتم میکنه ولی محمد چشامه نفسامه. لطفا هیچ جنس مذکر و مونثی درخاست نده به نی نی یار گزارش میدم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بد مصرف کردی ، نوره با بو باید با اب گرم مخلوط بشه و خمیر سفت باشه نه شل و ابکی بعدشم روغن مورچه و ی ...

روغن مورچه رو داخل همون ترکیب نوره باید ریخت؟؟یا جدا باید به بدن زد؟؟

روغن طبیعی کدوم خوبه؟

روغن مورچه رو داخل همون ترکیب نوره باید ریخت؟؟یا جدا باید به بدن زد؟؟روغن طبیعی کدوم خوبه؟

بعدی که نوره عمل کرد بعد حمام بعد خشک کردن روغن مورچه و یه روغن طبیعی که به پوستت میسازه استفاده که اگه نتیجه نگرفتی دوباره برو لیزر

من نوره میزدم قبلا خیلی خوب بودالبته الان لیزرم

نوره رو با روغن مورچه میزدین؟؟

من هم با آب گرم ، هم آب سرد، هم آب داغ . سفت شب هر جوری بگید درست کردم اصلااا موهامو نمیبرد

منم دو سال و نیم پا و شکم و بیکینی رفتم ، فقط پا نتیجه دیدم ، بقیه صدبرابر تر شد

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰✓۳۴هفته~۲کیلو و ۲۰۰ ~~روزای سختی رو داریم میگذرونیم مامانی ولی من همه رو بخاطر روی ماه تو تحمل میکنم💞