2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

١٥روزتاپايان.چالش#  

صبحانه:عدسي+سنگك

ميان وعده:سيب

ناهار:ماكاروني+ته ديگ+ماست

عصرونه:چاي و خرما+نارنگي و گلابي

شام:جوجه

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

ورزش:يكم حلقه+حركتاي فرم دهي با سن

اب:٨ ليوان

@سمیه1396  

سلام گلم بی زحمت یه راهنمایی بده منوخیرببینی😘😘 این بچه هامرزج.بانوباران مامان دخترای گل.پفسه.سحر۷ ...

سلام گلم..

به لیست اضافشون کن، چون خود سهیلا تکشون کرده واسه گروه ابی، خودش در جریان هست..😉من تاپیک وزن را هم چک کردم، بعضیاشون تو لیست ها قبل، داخل لیست بودن!!!

۳ نفرشون هم از گر‌وه زی زی گو(سرگروه ابی ۲) اومدن این گروه...

بانو باران را هم بفرست گروه سبز🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#   ١٥روزتاپايان.چالش#   صبحانه:عدسي+سنگك ميان وعده:سيب ناهار:ماكاروني+ته ديگ+ ...

عالیه👌👌👌

فقط چالش شنا؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه هامن به وزن دلخواهم رسیدم 50کیلو.اماالان چن روزابجیم ومخصوصا همسرم همش میگن چراانقد لاغرکردی الب ...

رسیدن به هدفت مبارک فکر کنم فرمدهی باسسن وران وانجام بدی حجم میگیره یعنی وسط قدرتی باسسن وران حجم دهنده هایی مثل موز وکره بادام زمینی چیزای پروتئینی بخوری کسایی که تثبیت هستن میتونن کمکت کنن 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام خواهش میکنم گلم😘😘گزارش وورزشت عالیهه،😍😍 خوبه که کاهش داشتی عزیزم بفرستم سبزتاهدفت ۳۵۰۰مونده ...

ممنونم عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
کاهشت مبارک عزیزم👏🏻👏🏻💛💛

سلام خدمت سرگروه گلم

#گزارش

صبحانه:1 کف تافتون. 1.5 ق ارده. نصف ق شیره

ناهار:بریون.2 کف تافتون. 1 ل سبزی.1 چ پیاز

شام:2 بشقاب سوپ.3 پا مرغ

میان وعده:15 گ بادام.300 گ خربزه.نصف ق عسل

کالری مجاز و مصرفی 1320

کالری سوزانده شده 250

چالش رعایت شد

چشم ممنون عزیزم😘😍😍🌼🌼🌼🌼

سلام عزیزم من باید بیام گروه آبی سرگروه نارنجی هستی جون بود که دوهفته  نیست  سرگروه جایگزین @honamik29192   که امروز نیومده تاپیک من پروفایلم عوض کنم؟؟ وزن فعلی 66هدف 57

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
کاهشت مبارک عزیزم👏🏻👏🏻💛💛

سلام خدمت سرگروه گلم

#گزارش

صبحانه:1 کف تافتون. 1.5 ق ارده. نصف ق شیره

ناهار:بریون.2 کف تافتون. 1 ل سبزی.1 چ پیاز

شام:2 بشقاب سوپ.3 پا مرغ

میان وعده:15 گ بادام.300 گ خربزه.نصف ق عسل

کالری مجاز و مصرفی 1320

کالری سوزانده شده 250

چالش رعایت شد

سلام عزیزم من باید بیام گروه آبی سرگروه نارنجی هستی جون بود که دوهفته  نیست  سرگروه جایگزی ...

سلام گلم  جاگزین سرگروهتون بایدشماروتحویل بده گروه آبی اگه تاشب نیومدن ازسمیه میپرسم چه کنیم💙💙😘

ممنون عزیزم باشه حتما 

ایشون فرمدهی کار میکنه تگش کن سوالات بپرس اومد جواب بده

@فقطخداجون  

گلم قدت چقدره؟؟؟ ۵۲ واسه هدف کمه.. بزارش ۵۵ 😉 بهش که رسیدی اگه از اندام‌و‌وزنت راضی بودی که میری ...

۱۵۴ قدم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹