2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
سلام گلم😍😍 خیلی خوب ولی صبحانه نمیخوری گلم؟؟  میانوعده نیمروهم کمی سنگینه چالشارو رعایت کنی ...

❤❤❤❤

خوبی عزیزم . ن والا صبحانه ک نمیخورم .اما میدونی امروز گفتم مثلا شام نخورم بعدشم که داشتم میرفتم بیرون اومدم دیگه یکم بازم خوردم . راستی میدونی شما  چند کالری داره یک نان لواش کامل بعنی چند گرمه 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام عزیزم مرسی ...اشکال نداره برنامت خیلی عالی و خوشمزه..همچی خوب آفررین 💛💛

مرسي گلم ♥️♥️😘😘

گزارش رو فستم

صبحانه چاي و خرما

ميان وعده يه خوشه كوچيك انگور

ناهار دوتا تخم مرغ ابپز و گوجه و خيارشور

ميان وعده عصر چاي و خرما و هلو و خيار

شام سالاد كاهو با هويج و ذرت و يدونه فيله مرغ ابپز و ٥ تا زيتون

اخر شب شير و عسل

كالري مجاز ٧٠٠.  كالري مصرفي٦٨٠

ورزش نكردم امروز اصلا بدليل🎈

مولتي خوردم و چالش اب رو رعايت كردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که خبردادی👌👌💙

سلامت باشی 😁

بنطرت بخوام وزنم خیلی کم شه الان کند شده چی کار کنم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام😂😂😂😂😂 دیفوونه این چه طرز خوردنهه هاااا چرا حال نداری؟؟؟ اصلا معلومه کوجاییی😐

نام تموم شده بود از دست میدم همش سرش تو گوشیه با گوشی برنامه کودک نگاه میکنه منم گفتم دیگه نت نمیگیرن که کور نشی

نمیدونم چرا بی اشتها شدم با شوهرم بحثم شد باهاش لج کردم الکی الکی مریض شدم.ببخش حتما از فردا فعال میشم.ولی از ۷۰ گذشتم شدم ۶۹/۷۰۰🤩

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
نام تموم شده بود از دست میدم همش سرش تو گوشیه با گوشی برنامه کودک نگاه میکنه منم گفتم دیگه نت نمیگیر ...

بعضیاا موقع  ناراحتی ، اشتهاشون کم‌میشه ولیی‌بعضیاا برعکس، پر‌خورتر میشن..

تو از گروه خوش شانسااا هستی😁

با شوهرت اشتی کنی، اشتهات هم برمیگیرده😉

اوههه .. باریکلا کاهش💪💪💪.. فقط الان وقت اعلام بود عایاا🙄 تا صبح صبر میکردییی 🙃

دهه ۶۰ مبارک👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلامت باشی 😁 بنطرت بخوام وزنم خیلی کم شه الان کند شده چی کار کنم 

مواردبالابردن متابولیسم روبخون چای دارچین یازنجفیل استفاده کن دتاکس واترمصرف کن پروتیینم روزانه بیشترمصرف کن گلم ودیگه اینکه الهه جون یبارگفتن جای ورزشاروجابه جاکنیداول قدرتی بعدهوازی برو موفق باشی💪💪💙💙

گزارش#  

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم 

صبحانه نون شنگک پنیر و شکر ۲۳۰ کالری

ناهار ۹ قاشق پلو ۱۲۶ گدم خورشت قیمه و ۵۳ گرم ماست کم چرب ۴۵۱ کالری 

شام ۴ قاشق الویه و ۱۸ گرم نون سنگک 😑😶حواسم پرت شد نون خوردم چالش وعده سبک نشد 😐

میان وعده الو و شلیل خرما و شکلات و بیسکویت جو۵۹۰ کالری

دو لیوان شیر مجاز خوردم 

ورزش نه به جاش ماشین شستیم و کلی فعالیت های کوزتی 😄🤣🤣

بوس تامام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@newyork     @sahar70     @stayesh     @بانوبارانی   &n ...

سلام عزیزم

صبحانه نان پنیر و خرما وچای

میان وعده سیب 

ناهار یک تیکه کوچک مرغ اپز

میان وعده شکلات تلخ و قهوه 

شام یک سیخ جوجه

ورزش رقص و اروبیک یکساعت 

کالری 740

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

@عروسترکم      

@فندق_فسقلی  

گزارش#  

سلام مینا جان 😘

سلام فندق جان 😘

🍴 صبحانه 👈 تخی ( ک 77  )

🍴 میان وعده 👈  خرما ( ک ۱۹  ) 

🍴 ناهار 👈 اشکنه . تخی . سیب زمینی( ک 335 )

🍴 میان وعده 👈 خربزه ، سیب، خرما( ک 155  ) 

🍴 شام 👈 شیر  ( ک 133  )

🎯 کالری مجاز 👈 ( ک ۱۷۰۰  ) 

🎯 کالری مصرفی 👈 ( ک 720 )

👏 نه گفتم 👈 ته دیگ خشک برنجیه زعفرونی. اوووففف. فردا یکم میخورم😛

🏃 ورزش 👈 روز فست ورزش نمیکنم

مواردبالابردن متابولیسم روبخون چای دارچین یازنجفیل استفاده کن دتاکس واترمصرف کن پروتیینم روزانه بیشت ...

سلام آسنات عزيزم

من از ٩٢ خودمو رسوندم به ٧٢، ولي بعدا به خاطر به هم خوردن نظم پريوديم چند ماهي قرص مصرف كردم و متاسفانه ٧٧ شدم، الان استپ شدم و اصلا وزنم پايين نمياد، لطفا خودت توجه ويژه بهم كن ، خيلي ديگه نااميد شدم