2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289598 بازدید | 36895 پست

@honamik29192   گزارش# 

سلام سرگروه جون  

صبحانه: انگور 50گرم+پنیر 30گرم+نان سبوس دار 2کف دست+گردو 2 عدد. کالری:248

ناهار: سبزیجات گریل با 2عدد فیله مرغ سوخاری+ سس کچاپ. کالری:635

شام و میان وعده: تخمه کدو 35گرم+هندوانه 150گرم. کالری:240

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز و زنجبیل

چالش لقمه با کاهو

چالش حذف نان و برنج

ورزش قدرتی نیم ساعت+شنا دیواری

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی:1123

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام چشم از فردا میام اگه خدا بخواد

💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام عشقاااا

من هستمااااا 

یه گوشه مودب و ساکت نشستم منتظر یک مهرم که عضو گیری دارید

خوبید همگی ؟؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

گزارش#  

سلام عزیزم 

صبحانه شیر دارچین و خرما(۱۳۳)

ناهار پاستا پنه ۷ق(۱۶۵)

شام عدسی ۱ملاقه(۲۰۲)

میان وعده شلیل ۲.آلو ۲.انگور ۱لیوان.چای.(۱۹۹)

مصرفی ۷۰۱

اب ۷لیوان+مولتی ویتامین

چالش وعده سبک

نیم ساعت تردمیل.۵۵شنا دیوار.چرخش روسی.

@فندق_فسقلی  

فدات بشم عزیزدلم.  خییییلی لطف داری بهم. منم ازت ممنونم بخاطر همه محبتات و حرفای قشنگت ک قند ت ...

دستت درد نکنه بابت زحماتی که برام کشیدی انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

گزارش#  

صبحانه چای وخرما(20 )

ناهار سینه مرغ و کاهو و گوجه و خیار(200 )

شام تخم مرغ آبپز و گوجه (100 )

میان وعده یه گلابی و یه بلال آبپز شده یا یه لیموترش مژه دار شده و چای و خرما (200 )

کالری مصرفی ۵20

کالری مجاز 1000

ورزش ها پروانه شنای دیوار و چالش شکم وپهلو

آب 9لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام الهه جون  من با اجازت میخوام از سرگروهی انصراف بدم. نمیتونم ادامه بدم دیگه ب دلایلی. اگه ...

سلام عزیزم ممنون که برامون وقت گذاشتی و زحمت کشیدی  

دلم برات تنگ میشه  

اتفاق بدی که نیوفتاده عزیزم؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
گلم کالریتو چرا پر نکردی. ایراد گزارشت فقط همین بود. 👍👍👍

ممنون عزیزم تا آخر شب پر کردم نشد بیام اطلاع بدم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
گزارش#   سلام عزیزم  صبحانه شیر دارچین و خرما(۱۳۳) ناهار پاستا پنه ۷ق(۱۶۵) شام عدسی ۱ ...

سلام ب روی ماهت😍 ب این میگن یه فست تووووووپ...همچی عالی آفرین عزیزم...ورزشاتم بیست💯💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام آذر جون خوبی؟ کم پیدایی؟🙌

سلام عزیزدلم

شکر خدااا

درگیر دانشگاه بودم

یه مدتی مدیدی 😑 هم هست که خونه در دست تعمیراته...کلا زندگیم رو هواس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

🍀گزارش فست🍀

💚صبحانه نان+۱ تخی با خیار وگوجه

💚 ناهار فیله مرغ با سبزیجات

💚چای سبز۲+۱قهوه

💚میانوعده موز +بادام+شکلات تلخ

💚شام شیر و خرما

💚 ورزش" ۱.۱۵ساعت  : چالش چوب و شکم روسی، شنا رو پنجه

حرکات شکم و پهلو

کالری مصرفی۷۰۰

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

@سمیه1396 سلام عزیزدلم روز خوبی داشته باشی❤

ببخشید دیروز نتونستم گزارش بدم خونه نبودم دیروقت اومدم ، ولی بالاتر از مجازم نخوردم 😊

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

منم پا به پاتون فستم

هرچند خیلی گرسنم شده امروز

کلی هم کار بیرون و خرید اینا دارم

ولی من میتونم 💪💪💪