2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287173 بازدید | 36895 پست
وای چقدر خوب و کامل💖💖💖💖 رعایت چالشها بیست💯 ورزشها فوق العاده👌 آفرین

😍😍😍😍😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 بهترینی# سرگروهم# ❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان عزیز گروه نارنجی چالش ورزشی این ماه چالشها رو رعایت کنید و تو گزارشاتون حتما بنویسید. @لا ...

چشم‌ممنون

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
باریکلاااا🎖🎖🎖🎖

سلام‌عزیزم من‌به شما گزارش بدم یا مامان الیسا 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
چالش شنای دیوار گلم چالش جدید☝☝

سلام عزيزم شبت بخير

چالش رو حتما اجرا ميكنم عزيزم

گزارش#  

صبحانه دوكف نان بربري و ٤٠ گرم پنير و يدونه گردو و چاي شيرين

ميان وعده هلو و گلابي

ناهار ٩ ق لوبيا پلو و ٤ ق سالاد شيرازي و يك ليوان دوغ

عصر چاي و خرما و هندوانه و انگور

شام سوپ مرغ 

اخر شب نصف ليوان شير و يدونه خرما

كالري مجاز ١٥٥٠.     كالري مصرفي١٤١٠

٢٠ دقيقه تردميل و چالش بازو انجام دادم

دراز و نشست هم انجام دادم

سلااااام

بچه ها من سه هفته اي نبودم تازه دارم ميام تهران 

سرگروهم عوض شده ،؟؟

براش پيام گذاشتم جواب نداد؟؟؟

گروه نارنجي ام🙄🙄🙄🙄🙄🙄

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
مامان الیسا خانمی 

باشه ممنون 

ایشالا عزیزم. موفق باشی. 

سلام من از امشب گزارشم رو به شما میدم از امروز زیر گروه شما شدم 

گزارش ۱۰ شهریور 

صبحانه ۱۰۰ گرم سیب درختی ۵۲ کالری

ناهار ۸ قاشق استامبولی پلو و نصف لیوان نوشابه ۳۷۲ کالری 

شام فلافل خانگی ۴ دانه و ۳ کف دست نان تافتون ۳۵۴ کالری 

میان وعده سیب .رطب .گوجه .هلو ۳۵۰ کالری 

چالش یه وعده سبک انجام شد 

ورزش نتونستم انجام بدم کمر درد هستم 

گزاررش#

@honamik29192

چالش86روزتاجذابیت#  

صبحانه.نان.پنیر.شیره خرما

ناهار.دمپختک.ماست

شام.بادمجان کبابی.نان.سبزی

میان وعده.خربزه

کالری مجاز۱۹۶۰

کالری مصرفی۱۹۳۸

چالش اب✔

چالش شنای دیواری✔

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
دوستان عزیز گروه نارنجی چالش ورزشی این ماه چالشها رو رعایت کنید و تو گزارشاتون حتما بنویسید. @لا ...

سلام عزيزم من نبودم الان برگشتم ولي سرگروه فكر كنم عوض شده

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

عشقم به منم سرگروه رو إعلام كن بيزحمت

من تو گروه نبودم ٣ هفته اي فقط ميومدم واسه وزن إعلام ميكردم و ميرفتم