2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287173 بازدید | 36895 پست
گلم تگ نشدی چالش صفحه ۱۴۳۵ روبخون🌺🌺

۲۳روز تا موفقیت
#گزارش   سلام عزیزم
ص:انجیر
ن:عدس پلو
ش:نتونسم بخورم
م و:چای و قند+تخمه+بستنی
ورزش پیاده روی
چالش چوب✓
چالش روسی✓
آب خوردم
مجاز ۱۷۰۰مصرفی۱۵۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چالش وعده سبک بچه های عزیزم چالش این هفته ☝☝ بخونیدش و رعایت کنید🌻🌻🌻 @شب_بیدارم   &nb ...

به به خیلی هم عالی 

آسونترین# چالش# جهاااان# 💃🏻💃🏻💃🏻❣️❣️❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

گزااارش#  

@فندق_فسقلی  جوووونم🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
من بیشتر وقتا سردردیم را با همین ماساژ دادن اروم میکنم... حتما امتحان کن گلم

وااای دارم ازسردردمیمیرم😢😢😢😢دیوونه شدم😔

صبحانه شیروگردوخرما

ناهارپلووگوشت ونخودآبپزباسالادشیرازی

شام شیردارچین

میان وعده طالبی

کالری مصرفی1057

@سمیه1396  

سلام گلم... افرین دختر خوب👏👏👏 کاهشت این هفته ان عالییی بود باشه بزار ۴۸.. ولی به کاهش ...

سمیه 😢امروز بهت گزارش نمیدم

فک کنم حدود 3000 تایی خوردم بدون ورزش😣

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خوشبحالت مهدیس من کی میشه بشم ۵۰😥

خیلی زود عشقم😍😍😍

ولی من نه زایمان داشتم نه چیزی واقعا 

حالا شما هایی که با وجود زایمان داریم وزن کم میکنین معرکه این👏👏👏

ولی امروز رو خیییییلی از حد مجازم زدم بالا😢

گفتم خوشحال بشی😆

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
وااای دارم ازسردردمیمیرم😢😢😢😢دیوونه شدم😔 صبحانه شیروگردوخرما ناهارپلووگوشت ونخودآبپزباسالادشیر ...

مواد غذاییت عالی بود گلم.

امتحان کردی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه 😢امروز بهت گزارش نمیدم فک کنم حدود 3000 تایی خوردم بدون ورزش😣

شرایط سایز کشی تا حدودی شبیه به وزنکشی هستش..😑

نه که فست باشیم ولی باید سبک میخوردی...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزاررش#

@honamik29192

چالش86روزتاجذابیت#

صبحانه.نان.پنیر.شیره خرما

ناهار.عدس پلو.ماست.سبزی

میان وعده.سیب.یه دونه شکلات نذری

شام.سه قاشق ماکارونی.ماست.خیار

کالری مجاز۱۹۶۰

کالری مصرفی۱۹۶۶

چالش اب✔

ورزش اصلا ندارم چون تعمیرات تموم شده ومدام درحال تمیز کردن وچیدمان خونه ام فعالیتم زیاده دیگه نمیرسم ورزش کنم😘

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷