2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
من ماست رو با ی کم خامه مخلوط می‌کنم جو دوسر رو هم با عسل میزارم فر تا تست شه بعد توت خشک و تخم کتان ...

اووف چقدر مراحل داره مال توو..هفت خان رستمه😅  دیگه خامه نزن.. همون ماست کافیه😤

من بخوام اینکارا کنم که یهوو‌ برم غذا درست کنم که سنگینتره😂

من یه کاسه ماست‌خوری میریزم بعدش روش، کشمش و‌ بادام خورد شده و جو پرک... اینجا لحظه ای  صبر میکنم .. تا خوب مواد به خورد هم بره و‌نرم‌بشهه.. بعدش شیرجه میزنم بهش..

با شیر هم عالی میشه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اووف چقدر مراحل داره مال توو..هفت خان رستمه😅  دیگه خامه نزن.. همون ماست کافیه😤 من بخوام ا ...

🤣🤣🤣نه دیگه مراحلش ی باره

وقتی جو دو سر تست می‌کنم ی شیشه پر تست می‌کنم 

اون توت ها و مغزیجات رو هم ی شیشه پودر می‌کنم از هر کدوم هر بار ی ق میریزم 

با خامه اش خوشمزه میشه 🤣🤣🤣کالریش رو حساب می‌کنم تو ی کاسه ماست خوری یک قاشق مرباخوری میریزم من چون تو غذاهام روغن نمیریزم گاهی خامه و کره میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزجونی😘😘

۲۶روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓

🍀چالش رازیانه

🍵🍞صبحانه :۳۰گرم تافتون+۱۰گرم گردو+۱۰گرم ارده+۱۷گرم شیره خرما+یه لیوان دمنوش=۲۵۵ کالری
🍚ناهار :۱۰۰گرم پلو+۱۶۰گرم قورمه سبزی+۱۰۰گرم ماست+ سبزی خوردن=۴۴۰ کالری
🍡شام: ۹۶ گرم جگر=۱۳۴ کالری
🍌میانوعده :۸۳گرم موز+۱۰گرم پسته +۱۰ گرم بادام +۱۰ گرم رطب= ۲۰۲کالری

🍊کالری مجاز ۱۰۳۰🍊

🍊کالری دریافتی ۱۰۳۰🍊

🍒چالش ۸لیوان آب✔

🍒چالش چوب✔

🍒چالش چرخش روسی✔

🍒چالش حذف قند و شکر✔

🍒ورزش پیاده روی و ۳۰ روز تناسب چالش پا✔

🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓🐥🐓

به حکمتش دل بسپار 🌿
🤣🤣🤣نه دیگه مراحلش ی باره وقتی جو دو سر تست می‌کنم ی شیشه پر تست می‌کنم  اون توت ها و مغزیج ...

اهاا... از قبل همه را اماده میزاری..

جو را تستش کنی،، تو‌ مزه اش خیلیی تاثیر میزاره؟؟؟؟‌ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آخی عزیزم چقدر ماشاالله پیگیری همه پست ها رو میخونی چقدر حیفه که مثل شما با اراده هست نمیتونه عضو گر ...

عزیزم من قبلا عضو بودم

بعد هر بار که اومدم تا چالش شروع شده و من نرسیدم... دیگه گفتم بیام همینجوری همراه باشم تا یهو 10 مهر باز جا نمونم.... ولی ایشالا هر کی هر هدفی داره بهش برسه... هر کی کاهلی کنه به خودش ضرر میرسونه... منم الان که دیگه دیره ولی ده مهر عضو میشم چون دوتای زیادی اینجا دارم و میخام باز کنارشون باشم😍☺️😊

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
 اهاا... از قبل همه را اماده میزاری.. جو را تستش کنی،، تو‌ مزه اش خیلیی تاثیر میزاره؟؟ ...

به نظرم خیلی خوشمزه تر میشه عسل رو ی کم حرارت بده تا رقیق شه بریز رو جو و بازار تو فر هر چند دقیقه هم هم بزن و زیر و رو کن تا تست شه اگه دارچین دوست داری میتونی ی کم پودر دارچین هم بپاشی 

میدونی من دوست ندارم تو ماست نرم بشه خام هم که بدمزه اس من دوست دارم مثل نون خشک که تو ابدوغ خیار میریزی زیر دندون صدا میده 🤣🤣🤣

آفرین عزیزم خسته نباشی عزیزم

سلامت باشی🌹

گزارش#  

صبحانه.نان جو.روغن زیتون.کنجد.عسل.رطب

میان وعده.انگور

ناهار.کشک رطب.قورمه سبزی.برنج

میان و.سیب گردو

مجاز۱۴۲۰

مصرفی۱۳۲۰

پیاده روی

طناب

پروانه

درازنشست چرخش روسی

بال اورن پا

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/5/5 چارشنبه

26 روز مانده ب.....💪💪

صبحانه👈مان لواش سبوسدار 4 کف دست + پنیر پربیوتیک کم چرب 1 قوطی گبریت + گوجه 1 عدد.  

کالری👈165

میان پعده صب👈خرما 3 عدد + طالبی 3 قاچ.  

کالری👈194

ناهار👈ماست کم چرب 1 لیوان + سبوس برنج 1 ق غ+ سیب 1 عدد + انگور 1/5 لیوان + هویج ی عدد +خیار ی عدد + گوجه 2 عدد         کالری👈424

میان وعده عصر👈ماست کم چرب ی لیوان + کدو سبز ی عدد +سوسیس آلمانی نصف عدد.      کالری👈226

شام👈سینه ی مرغ آب پز نصف عدد + نان لواش سبوس دار نصف کف دست(شام ساعت 7/5 خوردم)

کالری👈343

آخر شب👈شیر ی لیوان +عسل 1 ق غ+ خرما 1 عدد

کالری👈197

کالری مصرفی👈1550

کالری مجاز👈1540(خودت گفتی نفس کالریتو یکم بالاتر ببند😁😁)

مولتی

چالش سرکه رازیانه و دمنوش به لیمو و چای ترش انجام شد

8 لیوان آب

ورزش👈از صب مشغول شوید پاک کردن و شستن و خشک کردن و لوبیا سبز پاک کردن و شستن و سرخ کردن بودم راستش وقت ورزش نبود عزیزم😅😅

سلام سرگروهه خوشگلم سهیلای عزیز ایشالا ک راضی باشی و اگه ایرادی هس بگو نفس🌷🌷❤❤😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
ببینم چ میکنیا🌺🌺

سلام عزیزمممم خوبی؟ شبت بخیر باشه جات خالی شام خیلی زیادنشد ها ولی چون ازبس چسبیدفکرکردم زیادخوردم کالریشوزیادحساب کردم خخخ زیادنخورم. 

ورزش:هیچی کمرم نذاشت. 

عزیزم من قبلا عضو بودم بعد هر بار که اومدم تا چالش شروع شده و من نرسیدم... دیگه گفتم بیام همینجوری ...

امضاتم عوض میکردی صدف جونم که بدونیم چه جوریه وزن شروع و‌کاهشت رو😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱