2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289205 بازدید | 36895 پست
🤣🤣🤣🤣اره کلا هم تو مسیر دستشویی در رفت و آمد بودم

داری امادگی یکشنبه را میگیری😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گزارش#   صبحانه املت ۵ق.لواش ۴کف.چای(۱۹۳) ناهار واویشکا گوشت ۵ق خالی.ماست ۵ق.زیتون ۵عدد.دوغ( ...

سلام عزیزم

عالیه عالی...نوش جونت

خیلی خوب بود همچیز رو هم رعایت کردی باریکلا💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
خواهش میکنم عزیزم. کاری نکردم. ادای دین بود ب این تاپیک و الهه جون. ایشالا ک همیشه موفق باشین❤💋

موفق باشی گلم.. شما از بچه های نمونه تاپیک هستی😊 هر موقع خواستی سر بزن به خونه ی رژیمی ات😌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سرگروه جونم خوبي عزيزم ببخشيد ديشب زود خوابم برد نشد گزارش بدم مرسي عزيزم كه حواست هست هميشه ...

سلام عزیزم مرسی ...اشکال نداره

برنامت خیلی عالی و خوشمزه..همچی خوب آفررین 💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام فرزندم بیا ک لازم ب تنبیه شدی🔫🔫 چرا گلم تو ک خیلی خوب رعایت میکردی😈😈...بازم خوبه فردا فستت ...

ببشید🙈

چشم ان شاءالله💪.

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
@خانومه_مانكن    دختر کجایی؟ اسباب کشی به کجاا رسید!!😉 @setaesh    ‍ &n ...

سلااااام عشقه دلم كلييييي دلتنگتون شدم بخدا

از فردا رژيمو شروع ميكنم 

اسباب كشي سه شنبه بود تموم شد جمعو جوريارو خودم اروم اروم جمع ميكنم اذيت نشم

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚💚

۱۶ روز‌ مانده به زیبایی و‌حذابیت💃💃💃💃

کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی  ۷۵۰

————————-

قال سمیه:

یه وقتایی که خسته میشی،، سرعتت را کمتر کن،،، قرار نیست که کل مسیر را بدوی،،، گرگ که دنبالت نکرده😆😆😆

@sepiiiiiideh  سلام گلم🌸 خوب بیدی؟