2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست
سمیه جان به خداباورت نمیشه من درطول روزبیشتراز1100کالری نمی تونم دیگه مصرف کنم،بدنم دیگه عادت کرده.ن ...

افرین  👏👏👏👏 

داری میشه همون رادوین با اراده💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عذاب وجدانم میره ولی چربیهای ذخیره شده همچنان هست😬

درجاا چربی نمیشه کهههه دختر..

اگه پشت سر هم  بد غذا بخوری و فعالیت نداشته باشی،، اون وقت میشهه یه مشت چربی خدا نترس😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396     سمیه جون فردا رو میخورم خگخ باشم فقط عسل میشه خورد؟ شیر بادوم چی؟

اره گلم میتونی بخوری...😉

موفق باشی💪

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

وضعیت قرمز 🎈🎈🎈🎈🎈

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

ورزش:

نیم ساعت پیاده روی

چالش چوب ۲*  ۴ دقیقه ای

شنای دیوار ۲*۵۰ تا 

@sepiiiiiideh  سلام رقیب جان.. 

باز رفتم سراغ دمنوش زیره😆😆💪

ممنون فدات باشه اره خودمم حس میکنم تمام تمایلاتم رو به سردیه ..تازگیا دارچین میریزم توی چای یا چای ...

چایی نخور

همون دمنوش زنجفیل و دارچین بخور

خرما، ترشی سیر، زیتون، پیاز بخور

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

@مامان_الیساهستم2 سلام گلم 

ورزش نداشتم خونه مامانمم چند روزی نمیتونم ورزش کنم عزیزم

چالش زیره 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۱۵۰

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
ممنون فدات باشه اره خودمم حس میکنم تمام تمایلاتم رو به سردیه ..تازگیا دارچین میریزم توی چای یا چای ...

اره عزیزم زیره بریز توی برنجت یا روی پنیر 

سردی خیلی بده بین غذا هم اصلا اب و دوغ نخور چون آب وقتی بین غذا بخوری چربی ذخیره میکنه بدنت خیلی بده

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@honamik29192    @هستی،بانو     گزارش#  

سلام عزیزم...

کالری مجاز ۱۳۰۰ کالری مصرفی ۱۲۱۸

چای سبز⁦☑️⁩

زنجبیل⁦☑️⁩

مولتی ویتامین⁦☑️⁩ ویتامینC⁦☑️⁩

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
@مامان_الیساهستم2   سلام گلم  ورزش نداشتم خونه مامانمم چند روزی نمیتونم ورزش کنم عزیزم ...

سلام عزیزم

کالریتو پر کن حتما.

صبحونه کتلت خوردی؟

انجیر خشک پخته باشکر،مربا یعنی مربای انجیر؟

شام فقط میوه خوردی؟

عزیزم اگه میخای ایرادات گزارشت معلوم بشه شات نذار .بنویس ک هر وعده چی خوردی. 

+

تعداد لیوان آب هایی ک خوردی. 

@مامان_الیساهستم2  

سلام سهیلا جون. ببخشید دو شبه گزارش نمیدم اخه دندون درد خیلی بدی داشتم حتی گریم گرفته بود. و امروز بالاخره اروم شد. فردا هم میرم دندونپزشکی

گزارش امروزم

26 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن 

ناشتا آب گرم و دارچین و زنجبیل و اب لیمو ترش و یه حب سیر 

مجاز 1200 کالری 

مصرفی 1187 کالری 

اب 18 لیوان

صبحانه 207 کالری

نان سنگک 35 گرم + پنیر کم چرب 30 گرم +گردو 1 عدد + کنجد نصف قاشق +نصف خیار + گوجه فرنگی یه نصفه 

میانوعده 195 کالری 

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 1 عدد + سیب 120 گرم 

ناهار 410 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 1 پرس + برنج کته کم چرب 6 قاشق + خورشت قیمه 4 قاشق + آبغوره 2 قاشق

میانوعده 141 کالری 

مغز پسته خام 3 عدد + مغز بادام خام 3 عدد + هلو وزن شده با هسته 220 گرم + آلو زرد 2 عدد

شام 232 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 1 پرس + آبگوشت کوبیده 5.5 قاشق

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها 

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

صبح 45 دقیقه پیاده روی 

عصر 45 دقیقه پیاده روی سریع +  ورزش قدرتی  نیم ساعت

مسواک صبح و شب 

ماسک ارد برنج و ماست + اخر شب روغن شتر مرغ

چالش اب قبل از وعده های غذایی 

دمنوش رازیانه

مولتی ویتامین

سلام عزیزم کالریتو پر کن حتما. صبحونه کتلت خوردی؟ انجیر خشک پخته باشکر،مربا یعنی مربای انجیر؟ شا ...

کتلت دیروز ظهر بود صبحانه خوردم 

مربا انجیر یک قاشق کوچیک مربا خوری فقط اب مربا بود 

آب نه متاسفانه از فردا حتما رعایت میکنم 

شامم میوه خوردم گلم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
کتلت دیروز ظهر بود صبحانه خوردم  مربا انجیر یک قاشق کوچیک مربا خوری فقط اب مربا بود  آب ...

نوش جونت عزیزم. 

اب زیاد بخور حتما.

سعی کن هیچ وعده ای رو حذف نکنی گلم. شام رو حتما ی چیز سبکی بخور. شیر و خرما . یا شیر دارچین.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز