2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست

صدف  با لایک امد،،، 

😆😆😆😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   @فندق_فسقلی    جوونم😍😍😍

سلام عزیزم...برنامت هیچ نقصی نداره👌عالی و کامل ،نوش جان💛💛

رعایت چالشها هم عالیه....فقط چالش چرخش روسی نمیری ؟

هیچ ایرادی نداره عزیزم🌹

به حکمتش دل بسپار 🌿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@مامان_الیساهستم2  

#گزارش

کالری مجاز1340

کالری مصرفی1330

صبحانه نان و پنیر

ناهار خوراک کدو 

میان وعده نسکافه 

شام اشکنه

ورزشانجام شد

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
بچه دیروز ارایشگاه رفتم..هم‌موهامو رنگ کردم هم ابروهامو میکرو کردم هم ترمیم ناخنم😍😍😍😍😍😍😍 خ ...

مبارکه گلم..

افرین... واسه خودت وقت بزار و حسابی به خودت  برس.. 

باارزش‌ترین ادم توی زندگیت ، خودتی ..💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
صدف  با لایک امد،،،  😆😆😆😆😆😆😆😆

سلام سمیه گلی

خوفی عسیسم

چطوریایی مانکن خانوم😍😍😍

صدف همیشه با لایک هاش اعلام حضور میکنه 😍😍😍😘😘😘

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
مبارکه گلم.. افرین... واسه خودت وقت بزار و حسابی به خودت  برس..  باارزش‌ترین اد ...

آره دقیقا

مینا چرا دپرس شده

ایشالا به حق این ماه عزیز مشکلش حل شه و زندگیش مث سابق زیبا شه😍😘

سلام سمیه گلی خوفی عسیسم چطوریایی مانکن خانوم😍😍😍 صدف همیشه با لایک هاش اعلام حضور میکنه 😍😍😍 ...

علیک سلام خانوم🌸

ممنون من خوبم..

خودت خوبی؟؟؟ چه کارااا میکنی؟؟؟ 

فدات بشم ک اینقد خانمی😔❤❤❤❤ ببین با سکوتی ک میکنم خودشو جمع و جور میکنه شبا زودتر میاد..ولی همین ...

خدا نکنه عزیزدلم❤❤❤

خب این رفتارش موقتیه خودتم میدونی..یمدت دوباره روز از نو روزی از نو....مینا جان با پدر شوهرت حرف بزن و بهش بگو ...اصلا و ابدا کاری ب مادرشوهرت نداشته باش چون میدونه و هیچ کاری نکرده ...اصلا تعلل نکن بهش بگو خودشون تکلیفشو روشن کنن

تو هم یه تصمیم قطعی بگیر و روش بمون...روی خوش بهش نشون نده متاسفانه بعضی از مردا روی خوش ببینن جوگیر میشن...حالا بعد از تجربه ۸ بار خودت متوجه اوضاع هستی و حتما ب فکر استقلال مالی برای خودت باش...پس انداز مخفی داشته باش برا خودت ک تحت هیچ شرایطی ازش خرج نکنی...تو خونه اولویتو بده خودت یه مثال ساده قراره لباس بخری اول برا خودت تکمیل همچی بخر بعد بچه هات و اگه چیزی موند شوهرت....یا غذا بهترین تیکشو برا خودت بذار بعد بچه هات و در آخر شوهرت....منظورم اینه مثل ملکه ها با خودت رفتار کن تا دیگران اینو بپذیرن.....دعا میکنم در آینده نزدیک مشکلاتت حل بشه و غرق در خوشبختی بشی گلم❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
علیک سلام خانوم🌸 ممنون من خوبم.. خودت خوبی؟؟؟ چه کارااا میکنی؟؟؟ 

منم خوبم خدا رو شکر

گرفتار عقد و عروسی برادر شوهرهای گرامی بودم

تازه بیکار شدم 

الانم اومدم زیر آبی حواسم بهتون باشه 😂

خدا نکنه عزیزدلم❤❤❤ خب این رفتارش موقتیه خودتم میدونی..یمدت دوباره روز از نو روزی از نو....مینا جان ...

ای بنازم چه کاهش وزن خوبی داشتی فسقلی

توی همین دوماه اینقد کم کردی؟ 

چی میشه منو عضو کنید لطفا  من واقعا بچه خوبیم ق.ل میدم هم وزنم هم کالریمو رعایت کنم  ی ب ...

قوانین رژیم صفحه ی اول را بخونید.. قسمت شیردهی را

اول مهر ماه عضوگیری داریم

ای بنازم چه کاهش وزن خوبی داشتی فسقلی توی همین دوماه اینقد کم کردی؟ 

سلام عزیزم

ن بابا 😅 من بدنم ب زور کم میکنه بخاطر تنبلی تخمدان😒

قبل عید از بهمن تا اسفند از ۷۴شدم ۶۸...بعدش بخاطر عید تق و لقی شد رژیمم ...باز شدم ۶۹...از اواسطت ماه رمضون تا الان اینقده شدم😊

به حکمتش دل بسپار 🌿
آره دقیقا مینا چرا دپرس شده ایشالا به حق این ماه عزیز مشکلش حل شه و زندگیش مث سابق زیبا شه😍😘

صفحه ۱۳۰۶  و قبلش را بخون،🙁

ان شاالله🙏

منم خوبم خدا رو شکر گرفتار عقد و عروسی برادر شوهرهای گرامی بودم تازه بیکار شدم  الانم اومدم ...

زیر ابی نداریم،، بیااا وسط میدون😆😆😆 ببینیم چند مَرده حلاجی

@مامان_الیساهستم2  

سلام گلم ببخشید دیر شد😘

۲۸روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🐔🐣🐔🐣🐔🐣🐔🐣🐔🐣🐔🐣🐔🐣🐔🐣🐔🐣🐔

🍀چالش رازیانه

🌺صبحانه : ۱تخم مرغ آب پز+ یه لیوان دمنوش =۸۲کالری

🌺ناهار :۱۰۰گرم کاهو+۱۰۰گرم ماست+۵۷گرم کوبیده=۲۲۳کالری
🌺شام:شیر+کشمش=۹۷کالری
🌺میانوعده: ۸۰گرم موز+یه خیار +یه گوجه=۱۰۸کالری

🌝کالری فست۷۰۰🌝

🌝کالری دریافتی ۵۱۱🌝