2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289662 بازدید | 36895 پست
@honamik29192    ایشونن عزیزم

ممنون مهربونم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من میدونم ولی اسمشو حفظ نیستم بزار ببینم بهت میگم😂

اون پیامت ریپ نشد...

اونکه هر دفعه یه بچه بغل میکنه.. میگه بریمم بچه درست کنیم😁

بچه خیلیی حوصله میخاد، میترسم نتونم یه بچه خوب تربیت کنم و 

مدیون نشم😕

اینکه ایندش چی بشه؟

و اینکه من و شوهرم وقتمون برای هم کم بشه.

دیگه مث قبل، ازاد و رها نیستم

اگه اندامم خراب بشه ،، من افسردگی سختی میگیرم، تا مث‌ اولش  بشه!!!! اگه الان حالم خوبه چون از اندامم راضی ام..

به خیلی چیزا فکر میکنممم😖بعدش میگم الان نه،، سااال بعد😁

به نظرم همون یهویی بشه بهتره که سوپرایز بشم.. چون دست خودم باشه.. اصلا نمیشه..😬 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام ببخشید من هر وقت سوال دارم میام سر وقتتون میگم اون رژیمی که الهه جان گفته بودن ده روز یه بار چی ...

سلام گلم.. خوب میکنی که میپرسی😊

اون رژیم را الهه گفتش که کاهشش در حد همین کالری شماری معمولی هس.

پس ارزش نداره که اونو‌بگیریم..

همین معمولی را ادامه بدیم، بهتره😉

چطور؟؟ کاهشت کم شده؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام من الان 3 کیلو کم کردم باید کالری روزانه رو جدید بگیرم؟ یا هنوز زوده چون دیدم بامداد خمار گفته بود 3 تا 5 کیلو کم کردید عوض کنید

مولتی ویتامین بازم یک روز درمیون بخورم ؟

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
😂😂😂😂😂😂 نه بابا هممون مثه همیم البته من از دورگ ترک و لر هستم و پروووی پرووام😅😅 اما مگه اون ب ...

پر رو چیه قشنگم😍خیلی هم شخصیت خوبی داری 😘

آره باید برم آب و عسل بخورم😵

جوشونده چی؟ 

آب نمک و خوب اومدي اصلا یادم نبود👌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام گلم.. خوب میکنی که میپرسی😊 اون رژیم را الهه گفتش که کاهشش در حد همین کالری شماری معمو ...

گزارش#  

٣٠روز.تا.خوش.اندامي#  

صبحانه:شير

ناهار:لواش+سفيده تخم مرغ

عصرونه:كاهو+هلو+چاي+خيار

شام:مرغ+لواش

مصرفي:٦٠٠

ورزش نداشتم خيلي كار دارم

اگه برنامم تغيير كنه شب خبر ميدم

نونش از جو‌ هس یا گندم؟

از هیچی😂

من از کجا بدونم آخه وقتی نه بسته بندی داره نه چیزی؟ 😅

خوردم بالاخره 

زدم نان خشک غیر خانگی  + مغز تخمه 1 گرم + کنجد 1 گرم

روش شمردم 5 تا مغز تخمه داشت 

کنجد هم مطمئنم از یک گرم کمترررر بود

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
من به شوهرم یه چیزی‌گفتم، باورش شده😆 بهش‌گفتم اگه از عمد  کاری کنی ولی بهم نگی، و بدو ...

😂 😂 😂 😂 طفلک جناب شوهر😆

من به شوهرم یه چیزی‌گفتم، باورش شده😆 بهش‌گفتم اگه از عمد  کاری کنی ولی بهم نگی، و بدو ...

سمیه جان تو بارداری کالری تثبیت بخورم برای بچه مشکلیه؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
اون پیامت ریپ نشد... اونکه هر دفعه یه بچه بغل میکنه.. میگه بریمم بچه درست کنیم😁 بچه خی ...

درستهه همه ی اینارو قبول دارم ولی خوب واسه اینکه ی چیز باارزش بدست بیاری ممکنه بعضی چیزاروهم از دست بدی 

درسته بچه مسئولیت داره و کلی سختی و از خودگذشتگی داره ولی لذتش بیشتره البته اگه خودتم نی نی دوس داشته باشی

بالاخره باید بیاری دیر زود داره سوخت و سوز نداره😂

برو پارش کن بی شرفو  ولی به نظرم با مشاور در ارتباط باش تو ک نمیتونی جدا شی شوهرتو جذب خودت کن ...

رفتارش با من ک بد نیس..خیلی هم دوسم داره..خرید و بگو بخند و رابطه و همه و همه

ولی🤐🤐🤐

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

رفتارش با من ک بد نیس..خیلی هم دوسم داره..خرید و بگو بخند و رابطه و همه و همه ولی🤐🤐🤐

احتمال داره ازین مرداست ک تنوع طلبه نمیتونه تو رابطه متعهد باشه و وفادار 

کاش یه روانشناس ببریش

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟