2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست
@honamik29192    ایشونن عزیزم

ممنون مهربونم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم ولی اسمشو حفظ نیستم بزار ببینم بهت میگم😂

اون پیامت ریپ نشد...

اونکه هر دفعه یه بچه بغل میکنه.. میگه بریمم بچه درست کنیم😁

بچه خیلیی حوصله میخاد، میترسم نتونم یه بچه خوب تربیت کنم و 

مدیون نشم😕

اینکه ایندش چی بشه؟

و اینکه من و شوهرم وقتمون برای هم کم بشه.

دیگه مث قبل، ازاد و رها نیستم

اگه اندامم خراب بشه ،، من افسردگی سختی میگیرم، تا مث‌ اولش  بشه!!!! اگه الان حالم خوبه چون از اندامم راضی ام..

به خیلی چیزا فکر میکنممم😖بعدش میگم الان نه،، سااال بعد😁

به نظرم همون یهویی بشه بهتره که سوپرایز بشم.. چون دست خودم باشه.. اصلا نمیشه..😬 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام ببخشید من هر وقت سوال دارم میام سر وقتتون میگم اون رژیمی که الهه جان گفته بودن ده روز یه بار چی ...

سلام گلم.. خوب میکنی که میپرسی😊

اون رژیم را الهه گفتش که کاهشش در حد همین کالری شماری معمولی هس.

پس ارزش نداره که اونو‌بگیریم..

همین معمولی را ادامه بدیم، بهتره😉

چطور؟؟ کاهشت کم شده؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام من الان 3 کیلو کم کردم باید کالری روزانه رو جدید بگیرم؟ یا هنوز زوده چون دیدم بامداد خمار گفته بود 3 تا 5 کیلو کم کردید عوض کنید

مولتی ویتامین بازم یک روز درمیون بخورم ؟

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
😂😂😂😂😂😂 نه بابا هممون مثه همیم البته من از دورگ ترک و لر هستم و پروووی پرووام😅😅 اما مگه اون ب ...

پر رو چیه قشنگم😍خیلی هم شخصیت خوبی داری 😘

آره باید برم آب و عسل بخورم😵

جوشونده چی؟ 

آب نمک و خوب اومدي اصلا یادم نبود👌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام گلم.. خوب میکنی که میپرسی😊 اون رژیم را الهه گفتش که کاهشش در حد همین کالری شماری معمو ...

گزارش#  

٣٠روز.تا.خوش.اندامي#  

صبحانه:شير

ناهار:لواش+سفيده تخم مرغ

عصرونه:كاهو+هلو+چاي+خيار

شام:مرغ+لواش

مصرفي:٦٠٠

ورزش نداشتم خيلي كار دارم

اگه برنامم تغيير كنه شب خبر ميدم

💔🌈

نونش از جو‌ هس یا گندم؟

از هیچی😂

من از کجا بدونم آخه وقتی نه بسته بندی داره نه چیزی؟ 😅

خوردم بالاخره 

زدم نان خشک غیر خانگی  + مغز تخمه 1 گرم + کنجد 1 گرم

روش شمردم 5 تا مغز تخمه داشت 

کنجد هم مطمئنم از یک گرم کمترررر بود

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
من به شوهرم یه چیزی‌گفتم، باورش شده😆 بهش‌گفتم اگه از عمد  کاری کنی ولی بهم نگی، و بدو ...

😂 😂 😂 😂 طفلک جناب شوهر😆

من به شوهرم یه چیزی‌گفتم، باورش شده😆 بهش‌گفتم اگه از عمد  کاری کنی ولی بهم نگی، و بدو ...

سمیه جان تو بارداری کالری تثبیت بخورم برای بچه مشکلیه؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
اون پیامت ریپ نشد... اونکه هر دفعه یه بچه بغل میکنه.. میگه بریمم بچه درست کنیم😁 بچه خی ...

درستهه همه ی اینارو قبول دارم ولی خوب واسه اینکه ی چیز باارزش بدست بیاری ممکنه بعضی چیزاروهم از دست بدی 

درسته بچه مسئولیت داره و کلی سختی و از خودگذشتگی داره ولی لذتش بیشتره البته اگه خودتم نی نی دوس داشته باشی

بالاخره باید بیاری دیر زود داره سوخت و سوز نداره😂

برو پارش کن بی شرفو  ولی به نظرم با مشاور در ارتباط باش تو ک نمیتونی جدا شی شوهرتو جذب خودت کن ...

رفتارش با من ک بد نیس..خیلی هم دوسم داره..خرید و بگو بخند و رابطه و همه و همه

ولی🤐🤐🤐

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

رفتارش با من ک بد نیس..خیلی هم دوسم داره..خرید و بگو بخند و رابطه و همه و همه ولی🤐🤐🤐

احتمال داره ازین مرداست ک تنوع طلبه نمیتونه تو رابطه متعهد باشه و وفادار 

کاش یه روانشناس ببریش

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟